Nemačka - Rukomet - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Rukomet
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
Hendikep
2
2. Bundesliga
2575
17:00
24.05.
Nemačka - 2. Bundesliga
GWD Minden
TSV Bayer Dormagen
1.51
8.80
3.15
1.76
59.5
1.92
1.75
-1.50
1.97
1659
17:30
24.05.
Nemačka - 2. Bundesliga
1. VfL Potsdam
ASV Hamm-Westfalen
1.54
9.00
3.00
1.78
63.5
1.90
1.77
-1.50
1.94
1676
18:00
24.05.
Nemačka - 2. Bundesliga
TUSEM Essen
TV 05/07 Huttenberg
1.51
9.00
3.15
1.78
58.5
1.89
1.74
-1.50
1.97

Rukomet u Nemačkoj – KlađenjeSvi igrači koji posećuju našu online sportsku kladionicu će imati priliku da se klade na rukomet u jednoj od najjačih rukometnih sila u svetu, Nemačkoj.
Iako možda rukomet u Nemačkoj nije popularniji od fudbala i ostalih sportova, rukometne lige u ovoj zemlji su najjače na planeti i ako govorimo o zemljama gde se igra najkvalitetniji rukomet, Nemačka sigurno zauzima prvo mesto.
Rukometna Bundesliga je svakako krem nemačkog i svetskog klupskog rukometa. U ovom takmičenju igraju najbolji igrači na svetu, a klubovi ne samo da najviše ulažu u svoj igrački kadar već i redovno razvijaju mlade nade ovog sporta čija popularnost iz godine u godinu opada.
Možemo reći da je Prva liga nemačkog rukometa svakako najsjajniji svetionik evropskog i svetskog rukometa i njegove popularnosti. Međutim, ni niže rukometne lige nisu bez svojih aduta.
Sva rukometna takmičenja u Nemačkoj su izuzetno kometitivna. Uzbuđenja ima u svakom meču, a rezultatskih iznenađenja maltene u svakom kolu.
Zato treba iskoristiti i kvalitetne kvote koje nudimo na nemački rukomet i doći do željenog dobitka.
Na našoj platformi moći ćeš da pratiš i sve rezultate sa nemačkih rukometnih utakmica, čak i uživo, i na taj način ostaneš u toku sa svim dešavanjima u nemačkom rukometu.
Takođe, moći ćeš u svakom trenutku da imaš uvid u tabele sa iz svih liga i na taj način ćeš moći lakše da sastaviš svoj dobitni tiket. Najuspešniji klub u nemačkom rukometu trenutno je Kiel koji je uzeo 13 titula šampiona u poslednjih 20 godina, ali ni to ništa ne garantuje.
Iz godine u godinu svako takmičenje je sve snažnije, sve je više boljih igrača a sam nivo rukometa u Nemačkoj nikada nije bio na višem nivou.Kladi se na Rukometne Lige u Nemačkoj – Čak i Uživo


Pored Prve lige Nemačke u rukometu, na našoj platformi ćeš moći da se kladiš i na niža takmičenja kao što je 2. liga.
A ono što je najbolje je da sva takmičenja i sve rezultate možeš da pratiš u realnom vremenu, dok su utakmice još uvek u toku. A šlag na torti je i mogućnost klađenja uživo na utakmice rukometa u Nemačkoj.
Prošli su dani kada si morao svoje tikete da uplaćuješ u kladionici pre početka mečeva, sada to možeš da uradiš i iz udobnosti svog doma i to dok utakmica još uvek traje.
Ako veruješ u preokret omiljenog kluba iz rukometne Bundeslige, kladi se na njih iako je do kraja ostalo svega nekoliko minuta. Tako budi korak ispred svih i osvoji vredne nagrade kada dođe do iščekivanog preokreta.
I ne zaboravi da se u nemačkom rukometu često dešavaju kiksevi favorita, kako u Prvoj tako i u Drugoj ligi, što ti pruža dodatnu šansu da tvoja zarada bude što veća.Statistika je Tvoj Prijatelj


Sportska online kladionica MeridianBet ti pruža ogromne količine statističkih podataka koje možeš da iskoristiš i put ka svom eventualnom dobitku učiniš još lakšim.
Sve to je dostupno na našoj platformi, a na tebi je kako ćeš te podatke da iskoristiš. Imaćeš na uvid sve rezultate iz prethodnih kola, kao i liste strelaca.
Informiši se i o povredama igrača koje su deo svakog sporta, a u izuzetno kompetitivnim ligama, kao što je slučaj sa nemačkim rukometom, svaki detalj može da bude presudan.
Zato ne prepusti ništa slučaju, saznaj sve o svojim omiljenim timovima i na taj način ćeš uvek biti u mogućnosti da dođeš do nagrada.Kladi se na ostala rukometna takmičenja


Ljubitelji rukometa će imati priliku da se pored nemačkih rukometnih takmičenja na našoj platformi klade i na ostala relevantna rukometna takmičenja u Evropi i svetu.
Pored Prve i Druge nemačke rukometne Bundeslige, moći ćeš da se kladiš i na lige kao što su: francuska LNH divizija 1, danska Rukometna Liga, mađarska Prva Liga i španska Liga ASOBAL.
Mogućnosti i prilike da se dođe do željenog dobitka nikada nisu bile veće a na tebi je samo da izabereš.

Vrati se na vrh