Formula 1 [F1] - Kvote

Formula 1
Formula 1 2022

Klađenje na Formulu 1


Kladi se i ti na Formulu 1 i dođi do vrednih nagrada samo u našoj online kladionici. Jedna od najvećih uzdanica moto sporta je svakako popularna Formula 1.

Duga istorija koja je počela još 20-ih i 30-ih godina prošlog veka se nastavlja i danas.

Prvi put je kao takva definisana 1946. godine a prvo takmičenje održano 1950. godine, Formula 1 predstavlja vrhunac moto sporta i uz sve modernije tehnologije i bezbednije načine takmičenja dostiže svoj vrhunac početkom 21. veka.

Tokom njene turbulentne istorije, ovaj moto sport prolazi kroz mnogo promena.

Menjaju se sam izgled i performanse trkačkih automobila, menjaju se pravila učestvovanja i bodovanja.

Danas je to sport vredan više milijardi evra, i velike kompanije koje sponzorišu svoje timove ali i razvijaju sve bezbednije i efikasnije načine to čine da bi ljubitelji moto sporta na pravi način uživali u čarima Formule 1.  

Na našem sajtu možeš da pratiš rezultate Formule 1 i da budeš uvek u toku sa dešavanjima iz sveta moto sporta. Možeš i da iskoristiš našu ponudu najboljih kvota za F1 u Srbiji i tako put do svog eventualnog dobitka učiniš još lakšim.


Kladi se uživo na F1


Meridian kladionica ti pruža mogućnost da svoje kladioničarske sposobnosti iskažeš unapred. Predvidi sledećeg osvajača neke od velikih trka, ili predvidi čiji će tim konstruktora da bude pobednik na sledećoj trci.

Imaj u vidu i da su prošli dani kada si morao svoje tikete da uplaćuješ direktno u kladionici. Sada to možeš da uradiš gde god da se nalaziš, u bilo kom trenutku, čak iako je do kraja trke ostalo svega nekoliko krugova. Sve što je potrebno je da posetiš naš sajt, odrediš željenu uplatu i igru na koju želiš da se kladiš i zabava može da počne.

Kladi se uživo na F1 trke i postani deo tima koji pobeđuje. 


Iskoristi svaki podatak


Meridian ti pomaže da ostvariš svoj dobitak. Našim igračima nudimo ogromnu količinu statističkih podataka koju mogu da iskoriste na koji god način žele, i na taj način donesu najbolju moguću odluku na koga da se klade.

Obrati pažnju na rezultate sa prethodnih trka, trenutnu formu vozača, količinu osvojenih bodova. Informacija je mnogo a u sportu koji je kompetitivan kao što je Formula 1 svaki detalj može da bude presudan.


Meridian Specijali


Ono što definitivno ne smeš da propustiš su i razni specijali koje nudimo.

Predvidi ko će na kraju sezone postati novi svetski prvak Formule 1 ili budi hrabar pa tipuj na konstruktorski tim za koji misliš da može da se nađe na prvom mestu u sledećoj trci.

Vrati se na vrh
Chat