Badminton - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Badminton
Pobednik Meča
1
2
Croatian International - Muškarci Dubl
5776
09:30
30.09.
Croatian International - Muškarci Dubl
Nicolas Franconville/Lorrain Joliat
Jakub Melaniuk/Wiktor Trecki
7.10
1.07
5904
10:00
30.09.
Croatian International - Muškarci Dubl
David Salutt/Kevin Strobl
Zsombor Agai/Miklos Kis-Kasza
1.08
6.70
5923
10:00
30.09.
Croatian International - Muškarci Dubl
Tadeas Brazda/Jan Janostik
Robert Cybulski/Szymon Slepecki
6.70
1.08
Croatian International - Žene Dubl
1887
09:30
30.09.
Croatian International - Žene Dubl
Spela Alic/Anja Jordan
Julie Abusdal/Marie Mork
2.59
1.44
5723
09:30
30.09.
Croatian International - Žene Dubl
Agathe Cuevas/Kathell Desmots-Chacun
Katerina Koliasova/Katerina Osladilova
1.29
3.25
5722
10:00
30.09.
Croatian International - Žene Dubl
Sona Horinkova/Katerina Zuzakova
Herveline Crespel/Carla Dubois
1.31
3.15
0099
10:30
30.09.
Croatian International - Žene Dubl
Paulina Hankiewicz/Kornelia Marczak
Martina Corsini/Miranda Johansson
2.25
1.57
Croatian International - Žene Singl
1970
10:05
30.09.
Croatian International - Žene Singl
Milena Schnider
Tallulah Sharleen Van Coppenolle
1.09
6.30

Badminton - KlađenjeJedan od najzanimljivijih sportova u svetu online klađenja svakako je badminton.
MeridianBet je uvek u toku sa svetskim trendovima pa je tako klađenje na badminton sastavni deo naše ponude.
Kladi se i ti na badminton već danas i otkrij šta je to što je nateralo veliki broj kladioničara da se klade baš na ovaj sport.
Iako deluje kao jednostavna aktivnost kojom bi svako mogao da se bavi, badminton je zapravo izuzetno fizički zahtevan sport.
Badminton je sport koji je sastavni deo Olimpijskih igara, a najveću popularnost beleži na azijskom kontinentu.
Klađenje na ovaj sport je izuzetno interesantno i dinamično kao i sam badminton. Nema sumnje da klađenje na njega može da ti donese velike svote novca.
Tipovi opklada koje su zastupljene u badmintonu se ne razlikuju od standardnih opklada na bilo koji drugi sport.
Možeš se kladiti na pobednika meča ili koji će igrač osvojiti sledeći set. Takođe, možeš se kladiti i da li će ukupan broj poena preći granicu ili ne. Naravno, dostupno je i klađenje sa hendikepom.
Međutim, pre svega toga je potrebno malo upoznavanja sa ovim sportom kako bi mogao uspešno da se kladiš na njega.Istorija badmintona


Istorija badmintona se ne može sa sigurnošću utvrditi. Pećinski crteži u Indiji stari oko 2000 godina svedoče o postojanju aktivnosti nalik badmintonu u to vreme.
U drevnoj Kini je bio popularan među devojkama sport pod imenom “di džijan-ci” koji neodoljivo podseća na badminton.
Dobacivanje pernatom lopticom nije bilo strano ni Astecima i Inkama. Kao što se može videti, to je sport sa bogatom istorijom.
Badminton kakav poznajemo danas razvijen je negde početkom 19. veka od indijske igre zvane “puna”. Britanci su je 1873. godine demonstrirali na imanju Vojvode od Beuforta koje se zvalo Badminton.
U našem narodu često postoji dilema da li se ovaj sport zove badminton ili bagminton? Po imanju po kom je dobio ime, sasvim je jasno da se pravilno izgovara Badminton.
Već 1877. je osnovan prvi badminton klub, a 16 godina kasnije i prvi badminton savez. Iste godine su regulisana i prva prava pravila ove igre koja se suštinski nisu menjala do sad.
Tridesetih godina 20. veka osnovana je i Međunarodna badmintonska federeacija (IBF) koja organizuje takmičenja i određuje pravila u ovom sportu.
Od 1992. godine, badminton je uvršten u program Olimpijskih igara.Pravila badmintona


Teren je pravugaonog oblika i podeljen je na dve polovine mrežom. Linije terena su jasno naznačene kako za sing tako i za dubl.
Pošto je loptica veoma lagana, bilo je potrebno ukloniti bilo kakve spoljne faktore koji bi uticali na njeno kretanje. Zbog toga se badminton igra samo u zatvorenom prostoru.
Teren za badminton je dimenzija 5,18x13,40m za singl i 6,1x13,40m za dubl. Mreža se nalazi na visini od 1.55m.
Poen počinje servisom igrača koji je dobio u podbacivanju novčića pre početka meča. On servira u polje dijagonalno od onog u kojem se nalazi.
Cilj ove igre je krajnje jednostavan. Potrebno je reketom udariti lopticu da ona pređe mrežu i padne u polje protivnika i da on ne uspe da je vrati nazad.
Na taj način se osvaja poen. Poen se može osvojiti i ukoliko protivnik izbaci lopticu u aut ili pogodi mrežu pa tako ne uspe da je prebaci u suprotno polje.
Pobednik je igrač koji osvoji 2 seta. U svakom setu je potrebno osvojiti 21 poen. Ukoliko je pri kraju seta rezultat 20:20 onda se igra na 2 poena razlike. Ukoliko je do 29-og poena i dalje nerešeno, onda je pobednik seta igrač koji prvi stigne do 30 poena.
Nakon svakog seta igrači menjaju strane. Ukoliko je rezultat 1:1 u setovima, onda dolazi do menjanja strana kada neki od igrača ili parova dostigne 11 poena.
Postoji 5 kategorija u kojima se igra badminton. To su muški singl i dubl, ženski singl i dubl i mešoviti dubl.Badminton oprema


Osnovni rekviziti u badmintonu su reketi i loptica. Badminton je sport sličan tenisu sa jednom bitnom razlikom. Ne igra se okruglom lopticom već se igra sa izduženom pernatom lopticom. Ova loptica je napravljena od plute sa 16 guščijih pera.
Postoje striktna pravila o dizajnu i veličini reketa i loptica.
Brzina koju dostigne loptica u nekom trenutku može biti i neverovatnih 320 km/h. Često se danas može videti i loptica od plastike koja izgleda isto kao pernata.
Tokom jednog meča igrač pretrči i do 4km. To dovoljno govori koliko je fizički naporan ovaj sport.
Reket za badminton je lagan, vrhunskog kvaliteta težine između 70 i 95 grama bez gripa i žica.
Prave se od različitih materijala poput kompozita ili od ugljeničnih vlakana pa čak i od čvrstog čelika. Ugljenična vlakna imaju najbolji odnos čvrstoće i težine i daju odličan prenos kinetičke energije.
Pre uvođenja ugljeničnih vlakana, reketi su se pravili od aluminijuma i od drveta. Jeftini reketi se i dalje često prave od metala poput čelika, ali drveni reketi se zbog prevelike mase i cene više ne proizvode za obično tržište.
Danas se se u rekete ubacuju i nanomaterijali kako bi im povećali izdržljivost.Fenomenalne kvote i klađenje uživo


Meridianbet ti omogućava da se kladiš uživo na veliki broj sportova. To je slučaj i sa badmintonom.
Ne moraš da se plašiš ukoliko ne stigneš da uplatiš tiket pre početka meča. Uz opciju klađenje uživo možeš odigrati tiket čak iako meč uveliko traje.
Sve to možeš raditi iz udobnosti svoga doma iz svoje omiljene fotelje. Samo ti treba jedan smartfon ili laptop, pristup internetu i klađenje može da počne.
Uz klađenje uživo više nikada nećeš propustiti mečeve na koje si želeo da se kladiš.
Ukoliko tvoj favorit gubi, uvek ga možeš podržati tako što ćeš se kladiti na njegovu pobedu. Ukoliko pogodiš, očekuje te veliki dobitak.
Badminton je veoma popularan u svetu klađenja zbog svojih visokih kvota. Vrlo retko postoje izraziti favoriti na nekom meču pa su samim tim kvote baš velike.
Meridian ti pomaže da dođeš do svog dobitka.
Zahvaljujući velikoj bazi statističkih podataka na našem sajtu, možeš u svakom trenutku proveriti formu igrača, prosečan broj poena po meču i puno drugih važnih podataka.
Zahvaljujući njima možeš odrediti svoju strategiju klađenja. Ti podaci ti mogu pomoći da što lakše dođeš do velike nagrade.
Ako neki igrači imaju visok procenat datih poena po meču i relativno su izjednačeni, onda se uvek možeš kladiti da će na meču “pasti” više poena od određene granice.
To je samo jedna od velikog broja mogućnosti. Iskoristi podatke na pravi način i obezbedi sebi dobitak.
Uz velike kvote i puno statističkih podataka koji su na dohvat ruke nije ni čudo što veliki broj naših igrača voli da se kladi baš na badminton.Pored badmintona kladi se i na ostale sportove


Meridianbet kladionica se odlikuje najvećom ponudom sportova i igara na koje se možeš kladiti.
Pored badmintona možeš se kladiti na fudbal, košarku, odbojku i tenis.
Ako ipak želiš nešto egzotičnije, na našem portalu te čekaju sportovi poput bejzbola, kriketa i hokeja na travi.
Možeš se kladiti i na virtuelne sportove kao i na svetski poznate Esport igrice.
Opcija je puno, a na tebi je da doneseš izbor i kladiš se na neku od njih. Sve što treba da uradiš je da posetiš naš sajt, kreiraš nalog, odrediš ulog i klađenje može da počne.

Vrati se na vrh