Biciklizam - Kvote

Svet
UCI World Tour 2024

Kladi se na Biciklizam


Postani deo pobedničkog tima i kladi se na biciklizam ekskluzivno u našoj online kladionici. Biciklističke trke u svojoj modernoj formi nastale su u 19. veku, a kao organizovan sport nastaju 1868. godine.

U početku, trke koje su osnovane su služile kao oslonac za dalje razvijanje sporta i za otvaranje novih trka širom planete. Biciklističke trke su deo letnjih olimpijskih igara još od 1896. godine.

Istorijski gledano, najkompetitivnije i najposvećenije zemlje u ovom sportu su Italija, Francuska i Belgija a pored njih tu su još i Holandija, Španija, Luksemburg itd.

Na našem sajtu možete da pratite rezultate svih završenih trka, kao i onih koje su još uvek u toku.

Zato ne propustite nijedan detalj i iskoristite najbolje kvote na biciklizam u Srbiji i put ka svom eventualnom dobitku učinite još lakšim.


Iskoristi svaki podatak


Meridian ti pomaže da ostvariš svoj dobitak.

Svojim igračima pružamo veliku količinu statističkih podataka koje mogu da iskoriste kako god žele, i na taj način donesu najbolju odluku na kojeg biciklistu da se klade.

Isprati rezultate iz prethodnih trka svih biciklista na koje nameravaš da se kladiš, proveri njihovu trenutnu formu, kao i stanje na sezonskim tabelama.

Informacija je mnogo a svaki detalj može da bude presudan, zato iskoristi svaku informaciju i budi uvek u toku sa svim dešavanjima u svetu biciklizma.


Kladi se Uživo na Biciklizam


Odavno su prošli dani kada si svoje tikete morao da uplaćuješ direktno u kladionici i to pre početka trke. Danas to možeš da uradiš bilo gde da se nalaziš, u bilo kom trenutku.

Sve što je potrebno je da sa svog omiljenog uređaja posetiš naš sajt, napraviš nalog, ostaviš željenu uplatu na svog favorita za pobednika trke i zabava može da počne.

Ako veruješ u pobedu svog favorita, čak iako je do kraja trke ostalo svega nekoliko kilometara, podrži ih kladeći se uživo na biciklizam i budi korak ispred svih kada trku završe u plasmanu koji si predvideo.

Najveća ponuda igara


Osim klađenja uživo možeš da se oprobaš i u raznim specijalima koje nudimo. Pokaži svoje navijačke preference unapred pa predvidi pobednika neke od narednih trka.


Kladi se na ostale sportove


Pored biciklizma svojim igračima nudimo i veliku ponudu ostalih sportova na koje mogu da se klade.

Tu je klađenje na fudbal, košarku, rukomet, a ako si ljubitelj moto sportova za tebe imamo i opciju klađenja na formulu 1 .

U našoj listi ćeš naći i veliku ponudu borilačkih veština na koje možeš da se kladiš kao što su UFC i MMA, i zato ne oklevaj, već se pridruži pobedničkom timu i osvoji vredne nagrade.


Vrati se na vrh