Boks - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Boks
Pobednik
1
2
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Svet - Boks Mečevi
1389
03:00
23.01.
Svet - Boks Mečevi
Russell Junior, Gary
Magsayo, Mark
1.26
3.50
1.33
17
3.75
2.85
10.5
1.37

Klađenje na Boks – Najbolja Ponuda Kvota u Srbiji


Ako si ljubitelj boksa isprati sva dešavanja u svetu ove borilačke veštine i kladi se na boks mečeve samo u našoj online kladionici.
Istorija boksa je duga, a prva spominjanja ove borilačke veštine se javljaju još u antičkim vremenima. Od tada pa do danas, boks se konstantno razvijao i menjao, a u 19. veku su u Engleskoj ustanovljena dobro poznata pravila koja se nisu drastično menjala do danas.
Savremeni boks proizašao je iz ilegalnih uličnih borbi u Engleskoj, i postao je komercijalna industrija vredna više milijardi dolara.
Većina mladih talenata i dalje dolazi iz siromašnih područja širom sveta.
Pokazalo se da su mesta poput Meksika, Afrike, Južne Amerike i Istočne Evrope prepuna mladih ambicioznih sportista koji žele da postanu budućnost ovog sporta.
Ako veruješ u svoje poznavanje ove borilačke veštine, kladi se na boks mečeve i isprati sve rezultate sa bokserskih turnira i dođi do vrednih nagrada.


Kladi se Uživo na Boks


Jedna od boljih strana tehnologije je ta što svoje tikete ne moraš više da uplaćuješ direktno u kladionici i to pre početka mečeva.
Sada to možeš da uradiš u bilo kom trenutku, gde god da se nalaziš, čak iako je do kraja meča ostalo svega runda ili dve.
Ako veruješ u pobedu svog omiljenog boksera, podrži ga kladeći se uživo i budi korak ispred svih kada ostvari preokret u nekom tesnom meču.
Sve što je potrebno je da posetiš naš sajt, izabereš borca na kojeg želiš da se kladiš i zabava može da počne.
Možeš da izabereš način na koji će neki od boraca da pobedi, bilo da se radi o nokautu ili odlukom sudije, ili jednostavno da se kladiš na nerešen rezultat.
Mogućnosti je dosta a na tebi je da napraviš pravi izbor.


Kladi se na ostale borilačke veštine


Pored najboljih kvota u regionu na boks mečeve, našim igračima nudimo i veliku ponudu mečeva iz drugih borilačkih sportova kao što su borbe iz jednog od najuzudljivijih sportskih franšiza na svetu UFC-a.
Testiraj svoje poznavanje borilačkih veština, budi hrabar pa predvidi pobednika nekog od sledećih velikih mečeva za titule najboljih boraca na planeti.
I ono što je najbolje, sve to je na samo par klikova od tebe.

Vrati se na vrh
Chat