Klađenje na Hokej Na Ledu - Rusija - KHL

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Hokej na Ledu
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno Golova 4.5
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
Hendikep
2
Rusija - KHL Liga
0056
14:00
18.04.
Rusija - KHL Liga
Metallurg Magnitogorsk
Lokomotiv Yaroslavl
2.55
3.65
2.30
1.71
4.50
2.02
1.53
0.50
2.30

Kladi se na KHL Ligu


Ako voliš da gledaš i kladiš se na hokej, verovatno ti je NHL prva pomisao kada se prica o tom sportu. Ne možemo reći da to nije najkvalitetnija liga na svetu koja je san svakog profesionalnog hokejaša. Nešto slično kao sto je igranje u NBA san svakog košarkaša.
Ali kao što u košarci imamo Evroligu kao drugu najkvalitetniju ligu na svetu, tako u hokeju imamo KHL ligu. Razlika je u tome što KHL nije liga u kojoj igraju evropski timovi nego se sastoji od osamnaest ruskih klubova i po jednim timom iz Belorusije, Finske, Kazahstana, Letonije i Kine. Po kvalitetu i popularnosti je druga ispred NHL, a ispred Lige šampiona u hokeju.
Najbolji pokazatelj popularnosti je da je to liga sa najvećom ukupnom godišnjom posetom od svih profesionalnih sportova u Evropi, a treća po prosečnoj poseti po utakmici.


Istorija


KHL liga postoji od sezone 2007/08 i direktna je naslednica Ruske Superlige. Na početku su se takmičila 24 kluba od kojih je 21 bio iz Rusije, a po jedan iz Kazahstana, Belorusije i Letonije.
Tokom prvih nekoliko godina je bilo mnogo pokušaja da uključe skandinavske i centralnoevrpske klubove, a to se prvi put desilo 2011. kada se priključio poljski klub. Onda su se narednih godina smenjivali češki, slovački, ukrajinski, finski, pa čak i hrvatski klubovi.
Poslednji se priključio kineski klub iz Pekinga. Mnogo timova je napuštalo ligu zbog finansijskih problema, jer su ogromni troškovi puta na velikim distancama. Takođe je to uticalo i na pojavu organizacionih problema.
Kao što smo rekli na početku, danas imamo 18 ruskih timova i po jedan iz još 5 zemalja.
Ono što je veoma zanimljivo je da se dodeljuju dva trofeja. Pošto je KHL Liga nasledila rusku hokejašku ligu i uključeni su timovi koji nisu iz Rusije, to znači da bi moglo da se desi da Rusija nema svog šampiona u hokeju na ledu. Da se to ne bi desilo, ustanovljena su dva trofeja. Prvi i glavni je Gagarin Cup koji dobija pobednik KHL Lige, a drugi je titula šampiona Rusije koji dobija najbolji plasirani ruski klub na kraju regularnog dela KHL Lige. Postoji čak i treći trofej, a to je Continental Cup za ukupnog pobednika regularnog dela.


Klađenje


Najpopularniji igre na koje možeš da se kladiš su konačan ishod, ukupan broj golova, kao i tačan rezultat. Naravno dostupne su ti i mnoge druge igre za klađenje, kako pre početka sezona tako i tokom sezone.
Igre uživo su sjajan izbor jer je hokej veoma brza igra gde se često i brzo dešavaju promene, pa tokom samo jedne utakmice možeš pogoditi nekoliko različitih tiketa. Na primer, ko daje sledeći gol, da li će tim preokrenuti trenutni rezultat i slično.
Hokejaški klub iz Sankt Peterburga, kao i CSKA Moskva su najuspešniji klubovi i najčešći izbor naših igrača kada žele da se klade na osvajača Gagarin Cup ili ruskog šampiona.
Ak Bars iz Kazanja, kao i Metalurg iz Magnitogorska su takođe imali uspeha od kada postoji KHL.
Do sada se ni jednom nije desilo da tim koji nije iz Rusije osvoji Gagarinov trofej. Možda se to bas desi sledeće sezone, a ti možes probati da se kladiš na takav ishod.


Rezultati i statistika


Sve rezultate i statistiku koja vam je potrebna za klađenje na KHL ne morate tražiti nigde drugde, nego vam je sve dostupno na sajtu naše kladionice. Bilo da vam trebaju pobednici prošlih sezona, najbolji strelci ili trenutna forma, sve vam je dostupno ovde.


Slična takmičenja


Ako vam se klađenje na hokej dopadne, u našoj kladionici možete pronaći ponudu za mnoge druge hokejaške lige Evrope i sveta. Tu ćete pronaći veliki broj različitih igara, kako za klađenje pre početka utakmica, tako i za uživo klađenje.

Vrati se na vrh