Nascar Kvote

Nascar Cup Series
Nascar Cup Series

Klađenje na Nascar - Online Kladionica


Za sve ljubitelje moto sportova vaša omiljena online kladionica u svojoj ponudi pruža i mogućnost klađenja na Nascar.
Popularne automobilske trke uz svoje neizvesne i uzbudljive trenutke donose još jednu dimenziju tvom kladioničarskom iskustvu.
Ako si ljubitelj automobilskih trka, ne smeš da propustiš jedan od najvećih spektakala u svetu moto sporta. Kladi se na Nascar i iskoristi kompetitivne kvote na Nascar koje nudimo na sve trke.
Postani deo neprekidnog uzbuđenja, i na stranicama naše online kladionice isprati sve rezultate sa prethodnih trka i na taj način budi uvek u toku sa svim dešavanjima u najboljem auto-moto takmičenju na svetu.


Istorija Nascar takmičenja


Amerikanci imaju izreku: Nascar nije sport već način života. Iako ga oni ljudi van granica USA smatraju dosadnom vožnjom ukrug, Nascar je mnogo više od toga.
Sam začetak ovih trka je više nego zanimljiv.
Naime, u doba prohibicije alkohola u USA, proizvođačima i distributerima ilegalnog alkohola je bilo potrebno vozilo kojim će brzo i neprimetno da preveze alkohol gde god je to bilo potrebno.
Kada nisu prevozili ilegalni alkohol, vozači ovih modifikovanih vozila su organizovali trke, i vremenom su nastale i prave profesionalne trke pod dobro poznatim imenom Nascar.
A verovatno i najzanimljiviji deo ranih Nascar šampionata je taj da su se dugo vremena koristili potpuno serijski automobili, koje biste mogli da susretnete na ulici (sa izuzetkom nekoliko sitnih bezbednosnih mera).
Takođe, Nascar je igrao i kjlučnu ulogu u nastanku velikog broja „muscle cars“- a pa je zapravo i veliko pitanje da li bi legendarni agregati kao što su Hemi i Boss uopšte postojali da nije bilo ovog takmičenja.


Najpoznatiji vozači


Kao u svakom sportu, i u Nascar-u su najbolji vozači obeležili istoriju i razvijanje ovog moto sporta iz svojih skromnih početaka pa sve do današnjeg dana.
Ričard Peti je po mišljenju ogromne većine fanova Nascar-a na prvom mestu večne liste najboljih vozača koji su ikada vozili.
Njegov propračunat stil vožnje ne prestaje da zabavlja publiku tokom trke. Peti je već izborio 10 uzastopnih pobeda u 10 različitih trka za redom. Učestvovao je u preko 1000 trka, a pobedio u 200. Prvi je vozač koji je više puta osvojio trku Daytona 500 (i to čak 7 puta) zaradivši preko milion dolara. Prema statistikama kao i prema mišljenju velikog broja fanova on je neprikosnoveno prvi na večnoj listi vozača Nascar-a.
Pored njega, u redove najboljih ubrajamo i Davida Pearson-a.
Pearson je pokazao impresivne majstorije i veštine hrabrosti na stazi. Osvojio je nagradu za rukija godine u svom sportu, a nakon toga uspesi su se redom ređali. U 574 trke izašao je kao prvoplasirani u čak 105. Ima 3 titule šampiona Nascar-a u svojoj trofejnoj karijeri.
Pearson je bio i najveća pretnja Petiju za najboljeg vozača Nascar-a ikada, i samo su nijanse odlučile da za dlaku ostane bez prvog mesta.
Dale Earnhardt je bio živa legenda ovog sporta. Nažalost, prerana smrt koja ga je zadesila 2001. godine uskratila je njegove fanove za još neku legendarnu trku. On je izjednačio Petijevih 7 titula prvaka, kao i 76 pobeda u popularnom Winston kupu. Njegov divlji i agresivni stil vožnje donelo mu je nadimak „zastrašivač“.


Kvote i klađenje uživo


Online kladionica Merianbet stalno poboljšava svoje usluge i nudi svojim igračima izuzetno primamljive kvote na Nascar tokom cele godine.
Zato, ako veruješ u svoje poznavanje auto-moto sportova, ne oklevaj već predvidi pobednika sledeće trke i osiguraj za sebe vredne nagrade.
A ono što je najbolje je svakako opcija da sve to uradiš online, iz udobnosti svog doma, i to dok je trka još uvek u toku. Tako možeš da se kladiš uživo na Nascar direktno sa naše online platforme na kojoj možeš i da ispratiš trenutno stanje u trci ali i još mnogo toga.
Sve što je potrebno je da sa svog omiljenog uređaja pristupiš našoj platformi, izabereš svog favorita u nekoj od trka i zabava može da počne.


Ostala takmičenja interesantna za klađenje


Pored popularnih Nascar trka naša online kladionica ti pruža mogućnost klađenja i na ostale auto-moto sportove kao što su Formula 1, Motogp itd.
Tako da ljubitelji auto-moto sportova ne moraju da brinu, u našoj ponudi će naći sve što im treba da zadovolje svoje apetite, a i više. Na njima je samo da izaberu.

Vrati se na vrh