Mali Fudbal (Futsal) - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Mali Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Rusija - Superliga
0740
14:00
09.06.
Rusija - Superliga
MFK Viz Sinara Yekaterinburg
Gazprom-Ugra Yugorsk
2.18
4.70
2.44
0063
06:30
11.06.
Rusija - Superliga
Norilsky Nickel
MFk Kprf
3.85
5.00
1.61

Futsal (Mali fudbal) - Klađenje


Futsal ili mali fudbal je jedna od verzija fudbala. Za razliku od velikog fudbala, futsal se igra u dvorani na parketu.
Pravila futsala su u velikoj meri pojednostavljena tako da se igra 5 na 5 (4 igrača plus golman) i nema ofsajda.
Ovaj sport je međunarodno priznat od strane FIFA-e, a poslednjih godina beleži veliku popularnost u Srbiji i regionu.
Imajući to u vidu, Meridianbet kladionica je u svoju ponudu uvrstila i futsal klađenje. Klađenje na ovaj sport je u velikoj meri isto kao klađenje na veliki fudbal, ali sa redukovanim opcijama.
Futsal se igra u puno zemalja širom sveta, a postoje i nacionalne lige. Uz to se održavaju Evropska i Svetska prvenstva tako da je klađenje dostupno veoma često.


Futsal kvote i tipovi opklada


Kao što smo već rekli, popularnost za futsalom je u porastu ali isto tako je primetan rastući trend klađenja na futsal.
Pošto je sport veoma dinamičan, a ,,lopta je okrugla”, nisu česta iznenađenja na mečevima. Zbog toga su futsal kvote visoke i nema baš uvek jasnih favorita.
Što se samog klađenja tiče, postoji nekoliko opcija. Tu je pre svega standardno klađenje na krajnji ishod (1, X ili 2), zatim hendikep klađenje i klađenje na ukupno golova.
Kod klađenja na ukupno golova imate opcije da će u meču pasti manje ili više golova u odnosu na granicu. Ta granica je često podešena na 6.5 gola.
Limitiranost opcija za klađenje, futsal nadoknađuje dobrim kvotama. Tako da uz dobru analizu i malo sreće možete doći do velikog dobitka.


Iskoristite statističke podatke


Često možemo čuti da je statistika kao bikini i da nam ništa ne otkriva. Međutim, analiziranjem statističkih podataka možete dobiti dovoljno informacija o nekom timu.
Na taj način možete videti da je neki tim u lošijoj formi i da nije pobedio u poslednjih 5 mečeva. Očigledno je da ne želite baš da se kladite na tu ekipu.
MeridianBet vam nudi pregršt informacija i statističkih podataka pre svakog meča. To vam može pomoći da vaše futsal klađenje prođe što bolje.
Rezultati, forma ekipe, pa i izostanak ključnih igrača, sve to može uticati na krajnji ishod meča. Na vama je da te podatke analizirate pre postavljanja opklade.
Ukoliko želite da okušate sreću, sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na našu platformu i velike futsal kvote će biti tu samo za vas.

Vrati se na vrh