Klađenje na srpski fudbal u MeridianBet kladionici

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Prva Liga
1296
15:00
19.05.
Srbija - Prva Liga
FK Kolubara Lazarevac
FK Sloboda Uzice
1.96
3.00
3.65
1.52
2.50
2.30
2.07
2.70
5.40
0049
15:00
19.05.
Srbija - Prva Liga
FK Metalac Gornji Milanovac
FK Mladost Gat
2.80
2.70
2.60
Nedostupna
-
-
-

Klađenje na srpski fudbal u MeridianBet kladionici

Srpski fudbal napreduje iz sezone u sezonu. Novi stadionu, sve veći broj fudbalera koji iz našeg prvenstva ide u neke od najjačih liga Evrope i koeficijent koji je sve veći i veći zbog čega smo u prilici da imamo pet predstavnika u Evropi i direktno učesnika u Ligi šampiona.

Srpske klubove možeš podržati u Evropi kladeći se na njihove pobede. Pogledaj našu ponudu mečeva u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi Konferencije i kladi se na sva tri takmičenja. Srbija ima predstavnika u svakom od njih.

Srpski fudbal i srpska liga kladjenje su na svom vrhuncu od osamostaljenja i nadamo se da će dugo ostati na njemu.

Na fudbal Srbija možeš se kladiti u MeridinBet kladionici. Spremili smo odlične kvote za klađenje na srpski fudbal.

Kladi se na fudbalske lige Srbije, konkretno na prva dva ranga takmičenja Superligu i Prvu ligu, kao i na srpske lige. Takođe u ponudi za klađenje možeš pronaći i omladinsku ligu naše zemlje.

Nemoj sebe da ograničavaš samo na pre match opklade, već probaj i klađenje uživo na utakmice naše lige.

Užitak će sigurno biti još bolji ako su uživo na nekom od naših stadiona i u prilici da iz prve ruke budeš upućen u dešavanja na terenu.

Obezbedili smo za tebe najbolje kvote i bogatu pobudu kada govorimo o srpskom fudbalu.

Srpski fudbal lige i takmičenja

Srpska fudbalska piramida ima šest rangova takmičenja. Od najjačeg Superlige, koja je prvi rang takmičenja, do opštinskih liga, popularne kao „beton“ lige.

Prva dva ranga takmičenja Superliga i Prva liga su na nivou cele zemlje i nakon njih su lige podeljene po regionima. Treći rang takimčenja je zove se Srpska liga, njih ima četiri – Istok, Vojvodina, Beograd i Zapad. Ispod nje je četvrti rang takmičenja poznat kao „Zona“, potom slede Okružne i Opštinske lige.

Fudbalske lige Srbije:

 • Superliga (Prvi rang)
 • Prva liga (Drugi rang)
 • Srpska liga (Treći rang)
 • -        Srpska liga Beograd
 • -        Srpska liga Istok
 • -        Srpska liga Vojvodine
 • -        Srpska liga Zapad
 • Zone (Četvrti rang)
 • -        Vojvođanska liga Jug
 • -        Vojvođanska liga Sever
 • -        Vojvođanska liga Istok
 • -        Šumadijsko-Raška
 • -        Zapadno-moravska
 • -        Kolubarsko-mačvanska
 • -        Podunavsko-šumadijska
 • -        Zona Jug
 • -        Zona Centar
 • -        Zona Istok
 • -        Zona Zapad
 • -        Beogradska Zona
 • Okružne lige (Peti rang)
 • Međuopštinske lige (Šesti rang)

Pored ligaškog sistema, u srpskom fudbalu organizuje se i Kup Srbije u kom se takmiče svi klubovi iz svih liga.

Klađenje na Superligu

Kladi se na najjači rang srpskog fudbala. Kladi se na Superligu Srbije. Osnovana 2006. godine, okuplja 16 klubova koji se bore za titulu, mesta u Evropi i opstanak u ligi.

Srpska Superliga beleži veliki napredak u kvalitetu poslednjih godina i postala je jedna od kvalitetnijih liga Evrope.

Navijaj za fudbal Srbija i svoju lokalnu ekipu i kladi se na srpski fudbal u MeridianBet kladionici. Spremili smo za tebe odlične kvote i bogatu ponudu igara.

Klađenje na Prvu ligu

Kladi se na Prvu ligu Srbije, drugi fudbalski rang u Srbiji. Čekajute sjajne Prva liga Srbije kvote koje smo za tebe spremili.

Ovaj rang takmičenja osnovan je 2006. godine i okuplja 16 klubova. Prva dva kluba na tabeli idu direktno u Superligu, dok treći i četvrti igraju baraž utakmice sa ekipama iz Superlige.

Prva liga Srbije igra se na nivou cele zemlje i okuplja neke od veoma kvalitetnih timova.

Klađenje na Kup Srbije

Kladi se na Kup Srbije, takmičenje koje, u sadašnjem formatu, takođe postoji od 2006. godine. Počinje u septembru i završava se u maju. U prvim kvalifikacionim rundama igraju ekipe iz nižih liga, dok kasnije u zvaničnim rundama, priključuju ekipe iz Prve lige i Superlige.

Pobednik Kupa Srbije ima mesto u Ligi Evrope, ako ranije već nije osigurao mesto u nekom evropskom takmičenju preko prvenstvene tabele.

Srpski fudbal koeficijent

Ne tako davno imati dva tima u kvalifikacijama i direktnog putnika u grupnu fazu najjačeg evropskog takmičenja bio samo san, ali je srpski klupski fudbal napredovao na UEFA rang listi prethodnih godina zahvaljujući dobrim rezultatima u Evropi i probio se do sjajnog 11. mesta na UEFA rang listi.

Zbog tog plasmana srpski fudbal je dobio dva mesta u Ligi šampiona, od čega jedno direktno u grupnoj fazi takmičenja, jednog mesto u Ligi Evrope i dva u Ligi Konferencije.

Srbija je prošlu sezonu završila na 11. mestu UEFA rang liste koeficijenta za period od prethodne pet godina sa ukupnom koeficijentom 32,375 bodova.

Pre deset godina i manje, fudbal Srbija nije bio ni među 25 najboljih nacija na listi i imala je samo jednog predstavnika u Ligi šampiona koji je morao da počinje takmičenje od prve runde. Čak i u ostalim takmičenjima naši timovi su često kretali iz prvih rundi i do grupne faze ih je čekao pakleno težak put jer su u većini rundi bili među nepovlašćenim ekipama.

Ipak, dobri rezultati, česte jeseni u Evropi, pa i poneko proleće, lansirali su Srbiju na visoko 11. mesto i tokom ove sezone srpski fudbal imaće rekordan broj učesnika u kvalifikacijama i rekordan broj učesnika u grupnoj fazi evropskih takmičenja.

Ostaje nam da se nadamo da će se sa dobrim rezultatima nastaviti i narednih sezona i da će Srbija možda u bliskoj budućnosti imati i dva predstavnika u grupnoj fazi Lige šampiona.

Plasman na UEFA rang listi:

Pozicija

Zemlja

Broj bodova

9.

Škotska

36,400

10.

Austrija

34,000

11.

SRBIJA

32,375

12.

Turska

32,100

13.

Švajcarska

31,675

Srpski fudbal rezultati

Isprati sva dešavanja u najjačim srpskim ligama svakog vikenda na sajtu MeridianBet kladionice. Budi u toku sa svim golovima u Superligi, Prvoj ligi, Kupu Srbije i nižim ligama srpskog fudbala uz naše sportske rezultate koje smo za tebe spremili.

Ne propusti nijedan gol sa naših terena i dočekaj što bolje pripremljen naredno kolo.

Obeleži one utakmice iz naših liga na koje si se kladio i prati dešavanja samo sa tih terena dok koračaš ka dobitku. Prati svakog vikenda fudbal Srbija.

Od avgusta do maja ne propusti nijedan gol. Sve je na samo nekoliko klikova od tebe i učinili smo sve kako bismo ti što više olakšali praćenje sportskih rezultata, kako iz Srbije, kako i iz ostalih liga širom sveta.

Vrati se na vrh