Francuski Kup U Fudbalu - Klađenje - Meridian Kladionica

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Francuska - Kup
2255
17:00
25.05.
Francuska - Kup
Olympique Lyon
Paris Saint-Germain
4.80
4.10
1.53
2.20
2.50
1.60
1.69
2.02
3.00

Kladi se na francuski kup


Francuska je jedna od glavnih fudbalskih nacija na svetu. Dvostruki su osvajaci FIFA svetskog prvenstva u fudbalu, a klupski šampionat im je takođe sjajan. Od kada je uložen veliki novac u klubove, posebno u PSG, pa je samo pitanje vremena kada će neko iz francuske lige ponoviti uspeh Marseja i osvojiti Ligu Šampiona. Velike su šanse da to već ove godine učini PSG.
Kod nas možeš da se kladiš na Liga 1, Liga 2 ali i na Kup Francuske koji je veoma zanimljivo takmičenje sa dugom istorijom i privlaci pažnju u celom svetu.


Istorija francuskog kupa


Zvanični naziv je The Coupe de France a često se pominje i kao the Coupe Charles Simon kako se zvao na svom samom početku 1917.godine. Šarl Simon je jedan od začetnika fudbala u Francuskoj.
U Kupu Francuske mogu učestvovati svi amaterski i profesionalni klubovi sa teritorije Francuske, ali takođe i sa francuskih prekomorskih teritorija. Na taj način dolazimo do brojke od preko osam hiljada klubova koji imaju pravo da se takmiče.
U prvih nekoliko rundi igraju timovi koji su u nižerazrednim ligama, a kada se broj svede na 64 tima, onda se priključuju i prvoligaški klubovi. Igra se samo jedan meč, bez revanša, tako da se mogu desiti razna iznenađenja na koje se možeš kladiti kod nas.
To je sjajna prilika za sve amaterske klubove da se takmiče sa najboljima.
Osim prestiža, Kup Francuske donosi osvajaču direktan plasman u Ligu Evrope, što je vrlo često jedini način za mnoge timove da se kvalifikuju za evropske takmičenja.


Iskoristi statistiku i podatke


Obrati pažnju ko je u formi, ko ima najviše postignutih pogodaka. Takođe obrati pažnju da li je tom timu bitan meč u Kupu ili je možda fokusiran na neko drugo takmičenje.
To će uticati na to da li će im igrati prvi tim ili rezerve. Na našem sajtu možes da pronađeš najveću ponudu igara, kvota ali i statistike. U francuskom fudbalu svaki detalj je presudan, pa zato uvek moraš biti u toku sa svim dešavanjima kako bi pogodio tačan rezultat.
Takođe ne moraš da uplatiš tiket pre početka meča, nego to možeš da uradiš uživo u bilo kom trenutku, čak iako je ostalo svega 10tak minuta do kraja. Sve zavisi od tebe. Dostupni su ti i specijali da pogodiš najboljeg strelca.
Na našem sajtu možes pronaći ponude i za druge evropske kupove, kao sto su španski kup, nemački fudbalski kup, portugalski kup itd.

Vrati se na vrh