A Liga Kvote i Rezultati - Kladi se na A Ligu - MeridianBet

A-League 2024/25 - Winner
Central Coast Mariners
5.00
Melbourne Victory
5.50
Melbourne City Fc
6.00
Sydney Fc
7.00
Western Sydney Wanderers
7.00
Wellington Phoenix Fc
9.00
Adelaide United Fc
15
Western United Fc
15
Auckland Fc
15
Perth Glory Fc
19
Brisbane Roar Fc
19
Macarthur Fc
19
Newcastle United Jets
21

Australija - Klađenje na Fudbal


Australija kao zemlja nema dugu fudbalsku istoriju. Prva Liga Australije u fudbalu je osnovana pre svega 17 godina.
Iako fudbal nije glavni sport u ovog zemlji, dobar deo stanovništa redovno prati mečeve australijske lige.
Poslednjih godina je primetan rast interesovanja za klađenje na australijsku ligu. A Liga, kako joj je zvaničan naziv, je veoma konkurentna sa dosta timova koji ciljaju titulu.
Zbog svega toga su kvote veoma visoke i to je glavni razlog što sve više naših igrača bira ovu ligu.
Ove primamljive kvote se mogu kombinovati sa raznim specijalima i bonusima koje Meridian kladionica ima u svojoj ponudi.
I ti možeš da iskoristiš sve iz naše ponude. Uz samo par klikova i registraciju imaćeš mogućnost klađenja na australijski fudbal.


Australijska 1. Liga - Tabela i Rezultati


Od osnivanja Prve Lige Australije u fudbalu bilo je 6 različitih osvajača lige. Tokom 17 sezona najviše su se istakli Sidney FC sa 5 i Melbourne Victory sa 4 titule.
Ova dva tima su neizmenično osvajali titule poslednjih 5 godina tako da se može reći da su favoriti.
Ali postoje i ekipe poput Melbourne City koje vrebaju svoju šansu. Ova ekipa se oslanja na kapital vlasnika koji u svom portfoliju imaju i moćni Manchester City.
Klubovi australijske lige tokom sezone igraju 26 kola. Na kraju, najboljih 6 igra Playoff. Sve kulminira velikim finalom gde se odlučuje šampion australijske lige.
Rezultati svih timova A Lige su dostupni na stranicama Meridiana. Tu možeš da pogledaš i stanje na tabeli, kao i kvote za klađenje.
Možeš da se kladiš na budućeg šampiona australijske lige u fudbalu. Za to ćeš dobiti  adekvatne kvote i u zavisnosti od tvog uloga, skroman ili veliki potencijalni dobitak.
Ukoliko veruješ da će neko od autsajdera osvojiti titulu, onda se kladi i iskoristi veliku kvotu. Uz mali ulog, možeš dobiti puno novca ukoliko pogodiš.


Svi podaci na jednom mestu


Statistika je jako bitno za što preciznije predviđanje ishoda mečeva. Ona ti daje podatke na osnovu kojih možeš da se kladiš na “keca” ili “dvojku” ili čak na broj golova.
Uz kvalitetnu analizu statističkih podataka tvoj tiket će imati veće šanse za prolaz. Međutim, te podatke je vrlo često teško naći.
Meridian svojim igračima omogućava pristup kompletnoj statistici. Ti podaci su dostupni i za australijski fudbal.
Uz pomoć tih podataka možeš da odabereš svog favorita i kladiš se. Iskoristi velike kvote koje nudimo i obraduj svoj džep.
Ako želiš da se kladiš na mečeve australijske lige, potrebno je da napraviš svoj nalog, odrediš željeni ulog i tvoje klađenje može da počne.

Vrati se na vrh