Vaterpolo - Kvote

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Vaterpolo
Konačan Ishod
1
X
2
Evropa - LEN Liga Šampiona
4020
16:30
31.05.
Evropa - LEN Liga Šampiona
AN Brescia
Vouliagmeni NC
1.21
9.00
7.00
4026
18:00
31.05.
Evropa - LEN Liga Šampiona
Pro Recco
Ferencvarosi TC Waterpolo
1.22
8.80
6.80

Vaterpolo klađenje


Uz fudbal, vaterpolo je jedan od najstarijih olimpijskih ekipnih sportova. Sastavni je deo Olimpijskih igara još od 1900. godine.

Naša zemlja je poslednjih 15 godina veoma uspešna u svim vaterpolo takmičenjima. Srbija je ujedno i aktuelni olimpijski šampion iz 2016 godine.

Svi ti uspesi su doprineli da vaterpolo bude jako praćen kod nas. Ta popularnost nije zaobišla ni kladioničare koji se redovno klade na ovaj sport.

Kako bi odgovorili na ovaj rast popularnosti, Meridianbet u svojoj ponudi ima i vaterpolo klađenje. Želje naših igrača su nam na prvom mestu.

Vaterpolo je možda najintezivniji i fizički najzahtevniji sport. Zbog toga i nema puno utakmica tokom godine. Ali kod nas možete naći sve relevantne vaterpolo utakmice i na njih se kladiti.


Vaterpolo kvote i pravila igre


Većina ljudi je bar jednom u životu pogledala bar deo vaterpolo utakmice. U suštini pravila vaterpola su veoma prosta.

Svaka ekipa u bazenu ima 7 igrača od kojih je jedan golman i nosi kapicu različite boje. Cilj igre je postići više golova od protivnika u zadatom vremenu.

Utakmica je podeljena na 4 četrvrtine od po 8 minuta. Ukoliko dođe do nerešenog rezultata, najčešće se igraju produžeci. Ukoliko je opet rezultat nerešen, izvode se peterci.

Ovo znači da kod vaterpola nerešen rezultat skoro i da ne postoji. To je jako primamljivo kladioničarima jer su kvote često visoke kada se sastanu dve ekipe približne jačine.

Osim standardnog klađenja na 1 i 2, Meridianbet nudi i kvote na klađenje pobednika celog takmičenja.Uz to, jako zanimljive mogu biti i kvote na broj datih golova.


Strategija klađenja na vaterpoloSigurno ste se zapitali da li postoji neka univerzalna taktika kod klađenja na vaterpolo. Moraćemo da vas razočaramo i kažemo da ne postoji tako nešto.

Međutim, možemo da vam damo par korisnih saveta kako da se što uspešnije kladite. Izbegavajte klađenje na golove nekog igrača pre početka meča.

Bolje je kladiti se na ukupno datih golova na utakmici ili na broj datih golova jedne ekipe. U skladu sa tim, slabije se kladite na pobednika meča jer nekada nema jasnog favorita.

Za šta god da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti jer je vaterpolo veoma dinamičan sport u kojem je svašta moguće. Samim tim su i kvote zanimljivije našim igračima.
Ukoliko i vi želite da postanete deo Meridianbet-a, sve što je potrebno jeste da se registrujete na našem web sajtu i klađenje na vaterpolo, a i druge sportove, može početi.

Vrati se na vrh