Evropsko prvenstvo - Rukomet - Kvote - Rezultati

Pobednik
Denmark
4.21
Spain
4.45
France
4.45
Norway
5.44
Sweden
9.88
Hungary
9.88
Germany
15.8
Croatia
15.8
Slovenia
33.56
Serbia
50.33
Portugal
50.33
Iceland
79.93
Russia
99.66
Poland
99.66
Belarus
124.33
North Macedonia
149
Bosnia & Herzegovina
395.66
Czech Republic
494.32
Austria
494.32
Netherlands
494.32
Montenegro
494.32
Slovakia
987.64
Ukraine
1974.27
Lithuania
1974.27

Evropsko prvenstvo u rukometu – KlađenjeRukomet je veoma dinamičan sport, jako zanimljiv za gledanje i klađenje.
U MeridianBetu ćeš pronaći ponudu svih domaćih prvenstava, kao i drugih takmičenja poput Lige Šampiona. Najbolje kvote su ti na raspolaganju da se kladiš na svoje omiljene timove.
Veliku pažnju javnosti privlači i Evropsko prvenstvo u rukometu. Za razliku od fudbala ili košarke, Svetsko i Evropsko prvenstvo su skoro na istom nivou.
Od prvog Svetskog prvenstva pa sve do ovogodišnjeg koje je odigrano u januaru, samo jedna država van Evrope je osvojila medalju i to je bio Katar 2015. godine. A za Katar nisu nastupali lokalni igrači. I Egipat je jednom bio četvrti.
Zato se kladi na Evropsko prvenstvo, jer je to najprestižnije rukometno takmičenje na svetu.


Istorijat rukometnog Evropskog prvenstva


Evropsko prvenstvo u rukometu nema tako dug istorijat kao prvenstva tog tipa u drugim sportovima i prvi put je odigrano tek 1994.godine.
Od tada se održava svake dve godine. 38 timova učestvuje u kvalifikacijama, a 16 najboljih nastupa na završnom turniru.
Kada je počelo da se igra Evropsko prvenstvo, Svetsko prvenstvo je prestalo da se igra svake četiri godine i sada se igra svake dve godine, pa Evropsko prvenstvo takođe služi i za kvalifikovanje na Svetsko prvenstvo.
Gde su naravno evropske selekcije jedine u borbi za medalje.
Evropsko prvenstvo u rukometu za žene se odigrava po istom principu, svake dve godine od 1994.godine. Na svetskim prvenstvima takođe dominiraju evropske selekcije, ali postoje i osvajači medalja koji nisu iz Evrope, poput Brazila i Južne Koreje.Evropsko prvenstvo u rukometu 2022.


Sledeće Evropsko prvenstvo u rukometu na koje ćeš moći da se kladiš nas očekuje sledeće godine.
Biće odigrano u januaru za muškarce, a u novembru za žene. Već sada možeš da se kladiš kod nas ko osvaja prvenstvo i medalje. Nudimo ti najbolje kvote, pa iskoristi priliku i odigraj već sada.
Za muškarce će biti održano u Mađarskoj i Slovačkoj, dok za žene domaćinstvo dele Severna Makedonija, Crna Gora i Slovenija.
Očekuju nas veoma zanimljivi i neizvesni mečevi, kao što je uvek i slučaj. A tebi je to sjajna prilika da zaradiš novac igrajući tikete i koristeći najbolje kvote koje možeš pronaći samo u MeridianBet.
Kada počne prvenstvo, na našem sajtu ćeš imati sve rezultate, statistike i vesti, kako bi se uspešno kladio.
Do početka Evropskog prvenstva imaćeš priliku da se u MeridianBet kladionici kladiš na LNH, ASOBAL, Bundesligu, Ligu Šampiona i ostale lige.

Vrati se na vrh
Chat