Liga Nacija - Odbojka - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Odbojka
Pobednik Meča
1
2
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Hendikep Poena
H1
Hendikep
H2
Svet - Liga Nacija
0289
09:00
18.06.
Svet - Liga Nacija
Netherlands
Brazil
5.35
1.12
1.86
170.5
1.84
1.91
13.5
1.79

Liga nacija – Kladionica Meridian


Odbojka, iako Olimpijski sport, je veoma često u drugom planu mnogih fanova sporta i kladioničara.
Mi u MeridianBetu veoma volimo odbojku, a verujemo da i ti isto.
Zato ti nudimo puno različitih odbojkaških takmičenja da se kladiš na njih.
Olimpijske igre u Tokiju, za koje kompletnu ponudu imaš dostupnu na našem sajtu, će biti sjajna prilika da kladiš i podržiš naše odbojkaše na putu ka medalji.
Pošto se Olimpijada održava jednom u 4 godine, to ne znači da možeš tako retko da se kladiš na naše momke.
Liga nacija je takmičenje koje se igra svake godine i veoma je uzbudljivo i neizvesno. Kako za gledanje, tako i za klađenje.Istorija i format Lige nacija


Liga nacija je relativno novo takmičenje.
Osnovano je 2017. godina a prvi put je odigrano 2018. godine. Tokom 2020.godine je otkazano zbog pandemija koronavirusa, tako da ce zaključno sa 2021. godinom biti održano tek tri izdanja Lige nacija.
Ipak, godišnje odbojkaško takmičenje u kome učestvuju nacionalni timovi je postojalo i pre Lige nacija. A to je bila dobro poznata Svetska liga.
Svetska liga se održavala od 1990. godine pa sve do osnivanja Lige nacija. U Svetskoj ligi su dominirali Brazil, Rusija i Italija, a i Srbija je imala uspeha.
Format se donekle razlikovao u odnosu na Ligu nacije. Oba takmičenja organizuje FIVB.
Liga nacija je podeljenja u dve faze isto kao što je bila u Svetska liga. Postoji preliminarna runda koja se igra u više gradova, a finalna runda se igra u gradu koji je izabran da bude domaćin.
Preliminarna runda traje 5 nedelja, što je duže nego u Svetskoj ligi.
5 najuspešnijih timova prolazi u finalnu rundu, gde im se pridružuje i domaćin.
Ukupno 16 reprezentacija učestvuje u Ligi nacija.
Postoji i Liga nacija za žene, a Liga nacija za žene je zamenila Svetski Gran Pri, koji je od 1993. pa do 2017. godine bio pandan Svetskoj ligi.


Klađenje na Ligu nacija


Nudimo ti preko 50 igara za svaki meč Liga nacija. I sve to uz najbolje kvote u Srbije, kako si već navikao da je slučaj u MeridianBetu.
Možeš da se kladiš na pobednika, broj setova, osvajača seta, ukupan broj poena, tačan rezultat i mnogo toga drugog.
To ti pruža mogućnost da odigraš šta god ti padne na pamet i šta god misliš da će ti doneti novac.
Liga nacija obiluje izuzetno neizvesnim mečevima, koji se često završavaju tek posle pet setova, tako da ti nikada neće biti dosadno da gledaš i kladiš se.
Nudimo ti i klađenje uživo kako ti ne bi promao ni jedna trenutak. Dok gledaš, možda primetiš da jedan tim podiže nivo igre ili nešto slično, a to je onda pravi trenutak da se kladiš uživo.


Rezultati i statistike


Kao što smo već rekli, odbojka nema popularnost koju zaslužuje, pa zato nekad možda ne budete u mogućnosti da lako pronađete sve vesti, rezultate, statistike i tabele.
Zato smo se mi u MeridianBetu potrudili da to uradimo za vas, pa tako na našem sajtu imate dostupnu komplentu statistiku i sve ostalo što vam je potrebno da se uspešno kladite na Ligu nacija.

Vrati se na vrh