Liga Nacija (Žene) - Odbojka - Kvote - Rezultati

FIVB Volleyball Nations League Women - Winner
Turkiye
4.00
Brazil
5.00
Italy
5.95
Poland
6.95
USA
7.95
China
8.95
Japan
10
Canada
19.2
Netherlands
21
Dominican Republic
31
Germany
41
Serbia
66
Thailand
400
France
500
Bulgaria
575
Republic of Korea
700

Liga nacija odbojka - ŽeneLiga nacija za žene je međunarodno odbojkaško takmičenje. U njemu se takmiče nacionalne selekcije koje su članice Fédération Internationale de Volleyball (FIVB).
FIVB je vodeća organizacija za odbojku kao sport u celini. Prva Liga nacija u odbojci za žene je održana u maju 2018. godine.
Uz Meridianbet i ti se možeš kladiti na Ligu nacija za odbojkašice.
Do sada su ovo takmičenje osvajale odbojkašice Sjedinjenih Američkih Država (3 puta), ali Brazil. Kina, Turska i ostali će tražiti svoju šansu.
Samo takmičenje je organizavno tako da ima 12 stalnih reprezentacija i 4 koje mogu da budu delegirane u Challenger Cup.
Ovo takmičenje je sam vrh svetske ženske odbojke. To znači i da je konkurencija izuzetna zbog čega su kvote na mečeve Lige nacija veoma visoke.
Meridianbet kladionica prati sve odbojkaške mečeve i za muškarce i za žene. U našoj velikoj ponudi možeš naći i takmičenja iz ostalih sportova, liga i kupova.
Ne propusti šansu da se kladiš na žensku odbojku. Poseti naš websajt i kladi se na mečeve Lige nacija za žene već sada.Ženska odbojka - Liga nacija klađenje uživo


Opcija koja je dočekana sa puno oduševljenja kod naših igrača jeste Klađenje Uživo. Zahvaljujući njoj, Meridianbet uživa puno poverenje svojih korisnika.
Klađenje uživo je dostupno i za odbojkaške mečeve Lige nacija za žene.
Prošli su dani kada si morao da juriš do kladionice kako bi na vreme stigao da uplatiš tiket. Sve to je sada prošlost, jer uz klađenje uživo se možeš kladiti na meč koji je već počeo.
Najbolje od svega je što sada klađenje možeš obaviti iz udobnosti svog doma, sedeći u svojoj omiljenoj fotelji.
Dovoljno je da imaš pristup internetu i da preko svog smartfona ili laptopa uđeš na naš websajt, odigraš željene parove čak iako je meč uveliko u toku.
Pogodi tačan krajnji rezultat ili koji će tim osvojiti sledeći set. Možeš da se kladiš i koliko će poena biti postignuto u nekom od setova, ali i da igraš 1 ili 2 sa hendikep opcijom. Mogućnosti su zaista ogromne. Na tebi je da isprobaš neku od njih.
Sve ti je na dohvat ruke, na samo par klikova od tebe. Kladi se na ultra zanimljive mečeve koje Liga nacija i odbojka za žene nose sa sobom.Iskoristi svaki podatak


Meridianbet ti pomaže da dođeš do željenog dobitka.
Na našem sajtu možeš da pratiš sva dešavanja vezana za odbojku i Ligu nacija. Posebno je zanimljiva sekcija koja se bavi statističkim podacima.
U današnjem svetu sporta, statistika je ključni faktor. Ona je često presudan faktor između dobijenog i izgubljenog meča.
Isto tako, statistika je ključna za precizno predviđanje mečeva. Zbog toga, Meridian svojim koisnicima nudi statističke podatke koji, uz pažljivu analizu, mogu dovesti do dobitka.
Iskoristi sve informacije koje ti pružamo i sastavi tiket kladeći se na mečeve odbojke Lige nacija za žene.
Možeš pronaći podatke o učinku svih reprezentacija u prethodnim mečevima, u kakvoj su formi i koliko u proseku beleže poena po setu.
Ovi podaci i još puno drugih ti mogu pomoći i približiti te za jedan korak ka željenom dobitku.
Ako želiš da obogatiš svoj život za još jedno novo iskustvo, pridruži se Meridianbet porodici kreiranjem naloga na meridianbet.rs i uživaj kladeći se na mečeve Lige Nacija odbojke za žene ali i puno drugih sportova, liga i takmičenja.

Vrati se na vrh