Lucky five - Laki 5

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Lucky 5
Kontra
Odustani
Potvrdi

Lucky 5 Uživo - Meridian online slotoviAko si fan brzih i dinamičnih igara sa puno uzbuđenja došao si na pravo mesto. Igraj Lucky 5 u Meridianu i dodji do vrednih nagrada, a ono što je najbolje sada možeš da igraš bilo koju igru na našoj platformi i to iz udobnosti svog doma. Naša platforma ima na raspolaganju ogroman broj igara specijalno za tebe i tvoje igračke afinitete. Trudimo se da svim igračima Lucky 5 igre u Srbiji ponudimo najbolje moguće igračko iskustvo, a da uz to postoji mogućnost i osvajanja vrednih nagrada.

Ako voliš igre sa brojevima, onda si verovatno igrao loto kao i Lucky 6 igru. Lucky 5 je vremenom postala sve popularnija, a razlika između Lucky 5 i Lucky 6 nije velika. Kao što možeš da pretpostaviš u Lucky 5 igri potrebno je pogoditi samo 5 brojeva i ako ti je skoro uvek falio samo jedan broj da dođeš do dobitka u Lucky 6 igri, onda si izabrao odličnu alternativu. Naravno, neka pravila su ista pa tako potencijalni dobitak zavisi od toga kada je izvučen poslednji broj na koji si se kladio.Pravila igre


Ljubitelji online klađenja sigurno dobro poznaju pravila ove igre, ali ako si nov u svetu online klađenja evo malog objašnjenja. Igra je dosta slična lotou, izvlače se brojevi od 1 do 36 a cilj klasične igre je da “bubanj” izvuče svih 5 brojeva na koje si se kladio. Kada si izabrao svoju dobitnu kombinaciju sve što je potrebno je da sačekaš izvlačenje brojeva i da pokupiš nagrade.

Naravno, pored standardnog klađenja na raspolaganju imaš i dodatne igre na koje možeš da se kladiš. Sve zavisi od tvojih preferenci i stila klađenja. Uglavnom, pravila ove igre su relativno prosta i imaju dosta sličnosti sa Lucky 6 pravilima. Mada možemo da kažemo da u Lucky 5 igri ima više varijacija i mogućnosti da se dođe do dobitka.

Jako dobra stvar je što je Lucky 5 uživo tako da odmah znaš na čemu si. Nove runde startuju na svakih 5 minuta tako da ćeš u svakom trenutku imati priliku da se kladiš na svoje omiljene brojeve. A ako ti klađenje na brojeve nije po ukusu, uvek možeš da se kladiš na boje, ili na zbir prvih 5 izvučenih kuglica. Varijacija je puno a na tebi je samo da izabereš.Lucky 5 vs Lucky 6 - Sličnosti i razlike


Ako ste posećivali našu platformu sigurno ste se upoznali sa sličnostima i razlikama između Lucky 5 i Lucky 6 igre. Obe igre funkcionišu na sličan način. Bubanj izbacuje brojeve nasumično (generator slučajnih brojeva) i ukoliko izbaci sve brojeve na koje si se kladio, onda te čeka velika nagrada. Naravno, visina nagrade zavisi u kojoj rundi je izvučen tvoj poslednji broj. Lucky 6 ima manje varijacija od Lucky 5 igre. Tako da je Lucky 5 igra namenjena onim igračima koji vole više varijacija i kombinacija za igru.

U obe igre postoji klađenje na boje, s tim da u Lucky 6 igri birate između 8 boja, a u Lucky 5 igri postoje samo 4 boje. A pošto u Lucky 5 igri izvlačite jedan broj manje nego u Lucky 6, šanse da dođete do dobitka su značajno veće. Ono što ih čini izuzetno interesantnim igrama pored njihove dinamike su i njihove varijacije kojih ima poprilično. A kao i u Lucky 6 igri, Lucky 5 nudi specijalne igre na koje možeš da se kladiš ako ti se klasična igra ne čini dovoljno uzbudljivom. Varijacije i pravila Lucky 5 igre su sledeće:
 • Ukupno 92.5 manje /više
 • Više izvučenih par/nepar Poslednji broj 18.5 manje/više
 • Poslednji broj par / nepar
 • Boja poslednjeg broja
 • Boja prvog broja
 • Zbir izvučenih brojeva
 • Zeleni brojevi
 • Crveni brojevi
 • Narandžasti brojevi
 • Plavi brojevi
 • Različite boje (3+ iste boje, 4+ iste boje, više plavih od zelenih, više crvenih od plavih, crvenih isto kao narandžastih itd)

U Lucky 6 igri takođe ima varijacija, ali ih je manje i funkcionišu na malo drugačiji način.Lucky five - Klađenje i kombinacije


Ako misliš da imaš svoje srećne brojeve, onda nikako ne smeš da propustiš ovu šansu. Igraj Lucky 5 u Meridianu već sada. Kladi se na Lucky 5 brojeve, ili na boje i uz pomoć velikog broja korisnih informacija svoj put ka eventualnom dobitku učini još lakšim. Ako standardno klađenje ne zadovoljava tvoje igračke afinitete uvek možeš da iskoristiš i neku od varijacija ove igre i tako dođeš do dobitka.

A jedna od najboljih stvari za najupornije igrače su svakako i kombinacije koje možeš da praviš na svojim tiketima. Ono što tebi ide u korist je to što na našoj platformi možeš da saznaš i sve Lucky 5 brojeve iz prethodnih izvlačenja kao i Lucky 5 najčešće izvučene boje u prethodnim rundama.Iskoristi sve informacije


Kao što smo napomenuli, na našoj platformi postoji ogromna količina statističkih podataka, tako da u svakom trenutku možeš da saznaš koji su brojevi izvučeni u svakom prethodnom kolu.

I to nije sve!

Takođe možeš da pratiš i sve ostale rezultate Lucky 5 igre i da na osnovu tih podataka doneseš informisane odluke na koje brojeve da se kladiš u sledećem izvlačenju. Na osnovu tih informacija napravi svoj sledeći dobitni tiket i uz optimalno igračko iskustvo koje Meridian nastoji da pruži svim svojim igračima dođi do svog najvećeg dobitka do sada!Ostale igre iz Meridian online slotova


Neretko igrači koji redovno posećuju naš sajt dođu do zasićenja igrajući jednu te istu igru non stop. Za takve igrače, a i za sve ostale koji vole da imaju na raspolaganju mnoštvo varijacija za igranje i veliki izbor igara, ne postoji bolje mesto od Meridianbet online slotova. Našu platformu redovno obogaćujemo novim, interesantnim igrama a postojeće igre poboljšavamo tako što ubacujemo nove vizualne detalje, nove varijacije igara i nove načine da se dođe do novca.

Zato ako posećuješ našu platformu, nemoj da se ustručavaš da probaš i nove igre koje ubacujemo kao što su razne džekpot igre, Slotove, razne vrste Pokera i drugih Igrica. Naša platforma je pravljena za prave šampione, a mi verujemo da si ti svakako jedan od njih.

Vrati se na vrh