Evropa - Uefa Liga Nacija - Kvote

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Evropa - UEFA Liga Nacija
3095
18:45
14.06.
Evropa - UEFA Liga Nacija
Netherlands
Croatia
1.94
3.20
3.50
1.61
2.50
2.17
1.98
2.65
4.75
2741
18:45
15.06.
Evropa - UEFA Liga Nacija
Spain
Italy
2.21
2.95
3.10
1.54
2.50
2.33
2.01
2.80
5.20

UEFA Liga nacija


UEFA Liga nacija je novo fudbalsko takmičenje evropskih nacionalnih seniorskih reprezentacija članica UEFA-e.
Takmičenje je nastalo 2018. godine i jedna sezona je u knjigama, a prvi pobednik ovog takmičenja je bila reprezentacija Portugala.
Liga nacija je takmičenje koje će uveliko zameniti međunarodne prijateljske utakmice koje su se igrale prema FIFA-inom kalendaru utakmica.


Format takmičenja


Takmičenje je podeljeno u četiri lige i to: ligu A u kojoj ima 16 reprezentacija, ligu B u kojoj ima 12, ligu C u kojoj ima 15, i ligu D u kojoj ima 16 ekipa.
Svaka liga ima po 4 grupe (sa po tri ili četiri ekipe) u kojima se reprezentacije međusobno bore u gostima i kod kuće.
Pobednici grupa potom igraju polufinale i finale u kojem će se i odlučivati o prvaku ovog takmičenja za tu sezonu.
Reprezentacije se takođe takmiče za odlazak u višu ili ispadanje u nižu ligu. Svaki pobednik liga automatski stiče pravo učestvovanja u višoj ligi sledeće sezone, a najslabije reprezentacije ispadaju u ligu niže.
Takođe, reprezentacije koje učestvuju u ligi A mogu iskoristiti ovo takmičenje i kvalifikovati se i na evropsko prvenstvo u zavisnosti od njihovog konačnog plasmana za tu sezonu.
UEFA liga nacija će u budućnosti biti povezana i sa kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo, tako da će reprezentacije imati još jednu priliku da se kvalifikuju i na Svetsko Prvenstvo.


Liga nacija – Kvote


Na stranicama našeg portala ćete moći u svakom trenutku da dođete do željenih informacija o kvotama za sve mečeve lige nacija.
Pratite sva dešavanja u reprezentacijama i uz najbolje kvote koje nudimo, iskoristite svoje fudbalsko poznavanje evropskih reprezentacija i dođite do željenog dobitka.
Najbolje kvote su na samo par klikova od vas.


Liga nacija - Rezultati


Na našem sajtu možete da pratite i rezultate svih mečeva Lige nacija, i uvek biti upućeni u stanje na svim mečevima.
Kod nas imate opciju i klađenja uživo na sve mečeve Lige nacija, i uvek možete da ostanete korak ispred svih i ako verujete u preokret svog favorita put ka svom dobitku učinite puno lakšim.


Iskoristite svaki podatak o UEFA Ligi nacija


Pomažemo ti da ostvariš svoj dobitak.
Na našem sajtu možeš da dođeš do ogromnog broja statističkih podataka, kvota, specijala i unovčiš svoje znanje. Prati sve mečeve Lige nacija, obrati pažnju na formu igrača, timova ali i na listu povređenih igrača.
Isprati sve prethodne mečeve i rezultate timova na koje se kladiš kao i statistikemečeva. Posebno obrati pažnju ko su najbolji strelci i asistenti u svakom timu.
Podataka je mnogo, a često svaki detalj bude presudan. Zato isprati sve rezultate Lige nacija u Meridianu i osvoji svoju nagradu.


Kladi se na sva ostala fudbalska takmičenja


Meridian ti nudi prosto neograničeni broj mogućnosti. Kod nas se možete kladiti ma mečeve iz preko 60 zemalja širom planete i još većem broju liga i kup takmičenja. Od popularne Premier lige, italijanske Serije A, španske Primere, do nemačke Bundeslige, francuske Prve lige i drugih.
Takođe se možetre kladiti i na ostala internacionalna i reprezentativna takmičenja, kao što su Svetsko prvenstvo u fudbalu, Evropsko Prvenstvo u fudbalu, imnoga druga.

Vrati se na vrh