Milion stabala za Srbiju

Ekologija je problem sa kojim se suočavamo svakodnevno i koji utiče na naš svakodnevni život.
Mi želimo da pomognemo da svi zajedno živimo zdravije, a ovo je idealna prilika da i ti učestvuješ u tome.

Doniraj za Zvečansku

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine je ustanova socijalne zaštite koja kroz usluge smeštaja zbrinjava decu i mlade čije je pravo na život u porodici ugrožen.

Novac će biti uplaćen na žiro račun institucije u Zvečanskoj: 840-29550845-64

Za Dušana

Prikupljamo novčana sredstva za Dušana Todorovića (2017)

Dušan je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće.

Nakon četvrtog meseca života Dušan dobija temperaturu i napade. Imao je krvarenje na mozgu kao i upalu i infekciju mozga.  Nakon tri nedelje izgubio je funkciju leve strane tela pa su mu dijagnostikovali hemaplegiju. Dušan boluje i od epilepsije.

Novac će biti uplaćen na račun 160-6000001421463-71

Pomozi Kolarcu

Zadužbina Ilije M. Kolarca, od osnivanja do danas, svoj rad razvija u okviru četiri centra: Centar za muziku, Centar za predavačku delatnost sa Galerijom, Centar za nastavu stranih jezika i Centar za izdavačku delatnost sa Knjižarom “Aleksandar Belić”.

Novac će biti uplaćen na žiro račun Zadužbine Ilije M. Kolarca: 160 – 321162 – 91

Da deca postanu ljudi

Porodica je srce društva, a SOS Dečija sela stvaraju porodice za decu i mlade bez roditeljskog staranja. Pomažu im kada nemaju nikome drugom da se obrate, kao i da izgrade svoju budućnost i doprinesu razvoju zajednica u kojoj žive.

Sakupljeni novac će biti uplaćen na žiro račun SOS Dečija sela: 160-373368-31

U korak sa super ljudima

Invaliditet za njih nije prepreka, on ih samo još više i jače motiviše. Bilo da se trkaju, da gađaju metu, šutiraju na koš, gol ili udaraju lopticu reketom oni su prava slika snage volje i takmičarskog duha. Oni pokazuju svoju motivisanost i ljubav prema sportu izazivajući divljenje celog sveta.Njihove prepreke su teže, ali su zato dometi veći.

Iznos donacije biće uplaćen na račun Paraolimpijskog komiteta Srbije: 160-150206-23

 

PODRŽI CRVENI KRST

Crveni krst Srbije je je humanitarna, nezavisna i dobrovoljna organizacija i jedino nacionalno društvo u Republici Srbiji. Sastoji se od 2 pokrajinske organizacije, Crvenog Krsta Vojvodine i Crvenog krsta Kosova i Metohije, i 183 organizacije Crvenog krsta u gradovima i opštinama.

Sakupljeni novac će biti uplaćen na žiro račun Crvenog Krsta Srbije:  205-205818-39

Šansa za novi život

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka olakšava živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku. Ovo udruženje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.

Sakupljeni novac će biti uplaćen na žiro račun NURDOR-a: 170-30010715000-82

Da svi živimo zajedno

Udruženje Živimo zajedno osnovano je kao odgovor na potrebe dece sa težim smetnjama u razvoju koja nisu bila uključena u sistem društvene brige. Cilj udruženja je da osobe sa smetnjama u razvoju učinimo vidljivima, prisutnima i aktivnima u svim segmentima društvenog života, da afirmišemo sve njihove sposobnosti i individualnost, da promovišemo njihova prava i omogućimo im dostojanstven i ispunjen život.

Novac će biti uplaćen na žiro račun udruženja Živimo zajedno : 205-60195-20

Za Anastasiu

Prikupljamo novčana sredstva za Anastasiu Mitić (2017)

Anastasia je dete iz uredno održavane i kontrolisane blizanačke trudnoće. 

Rođena je hitnim carskim rezom u 30. gestacijskoj nedelji trudnoće. Preživela je težak porođaj kao i spontani pobačaj prvog blizanca.

Na žalost ostale su posledice po njeno zdravstveno stanje. Usled nedostatka kiseonika i krvarenja na mozgu Anastasia dobija dijagnozu cerebralne paralize.

Novac će biti uplaćen na račun: 160-600001421725-61

Obojite svet šarenim bojama

Autizam Valjevo je humanitarna, dobrovoljna, samostalna i vanstranačka organizacija koja se bavi pružanjem pomoći i unapređenjem statusa osoba sa poremećajima iz autističnog spektra. 

Novac će biti uplaćen na žiro račun udruženja Autizam Valjevo : 200-3160850101012-45

Paketići za dečiju radost

Humanitarna organizacija Radost Deci svojim aktivnostima i programima, aktivno učestvuje u procesu inkluzije, kao i u senzitizaciji društva ka osobama sa smetnjama u intelektualnom razvoju. Stručnim radom i aktivnim učešćem u društvu, udruženje nastoji da poboljša i unapredi položaj dece i mladih sa smetnjama u intelektualnom razvoju.

Novac će biti uplaćen na žiro račun udruženja Radost Deci : 205-203159-62