Klađenje na košarku

Kladi se i ti na košarku, jedan od najpopularnijih sportova na svetu. Budi deo sporta pod obručima i pokaži svoje poznavanje košarke. Stvoren u 19. veku u Sjedinjenim američkim državama, košarka predstavlja jedan od svetskih društvenih fenomena. Košarka sa sobom nosi strast, emociju i sportsku inteligenciju, pa i ne čudi zašto je ona posle fudbala verovatno i najpopularniji sport na svetu.

Pogodi buduće šampione najpopularnijih košarkaških takmičenja

Meridian ti daje mogućnost da svoje znanje ili navijače preferencije pokažeš unapred. Kladi se na osvajače čuvenog Svetskog prvenstva, atraktivnog Evropskog prvenstva, kao takmičenja sa drugih kontinenata. Pokaži znanje o američkoj NBA ligi, Evroligi i Evrokupu. Izazova je nebrojeno, a klađenje je moguće na gotovo svim meridijanima. Od nacionalnih takmičenja do onih regionalnih, poput jadranske ABA lige ili čak VTB lige.

Iskoristi svaki podatak

Meridian ti pomaže da ostvariš svoj dobitak. Prati sva moguća takmičenja na našem sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala. Iskoristi i statističke podatke i obrati pažnju na timove koji su u formi. Sve to bi moglo da utiče na tvoj eventualni dobitak. Isprati sve prethodne rezultate timova na koje se kladiš, statistiku mečeva, kao i najbolje strelce i asistente. Podataka je mnogo i svaki detalj je presudan. Zato uvek budi u toku sa košarkom.

Kladi se uživo na košarku

Više ne moraš da sve svoje tikete uplatiš pre početka meča. Meridian ti ostavlja mogućnost da se kladiš na košarkaške utakmice u svakom trenutku, bez obzira da li je meč počeo ili ne. Dovoljno je da budeš na našem sajtu i ostaviš uplatu na željenu igru, čak iako je do kraja meča ostalo nekoliko minuta. Ukoliko veruješ u preokret svog omiljenog tima, podrži ih kladeći se uživo. Biraj koji tim će pobediti u narednoj četvrtini, koliko poena će biti ukupno postignuto kao i koji igrač će postiči koliko poena. Sve to ti je na dohvat ruke, na samo jedan klik od tebe.

Najveća ponuda igara

Osim klađenja uživo, možeš da se oprobaš i raznim specijalima. Predvidi ko će biti najkorisniji igrač NBA lige i odneti svu slavu u najjačoj ligi sveta. Opkladi se na ime sledećeg trenera nekog velikog tima. Budi hrabar i pogodi koji tim će osvojiti neko novo prvenstvo ili turnir i tako predvidi neki novi Fenerbače ili Golden Stejt. Tu je i klađenje na učinak igrača u mečevima najrazličitijih liga sveta koje ne treba propustiti.

Kladi se na sva košarkaška takmičenja

NBA liga predstavlja elitu svetske košarke, a tu su još i Evroliga, Evrokup kao i FIBA Liga šampiona. Uz to, ne propusti špansku Endesa ligu, prvenstva Turske, Nemačke i Grčke, kao ni ABA ligu. Naravno, u našoj ponudi se nalaze lige i prvenstva sa svih kontinenata, pa su ti dostupni šampionati Kine, Meksika i Urugvaja.

Mi nikome ne postavljamo granice, zato izaberi koje god takmičenje želiš. Ukoliko uživaš u gledanju Evrolige, iskoristi svoju šansu, ali tu su i druga manja takmičenja poput finskog šampionata, prvenstva Litvanije i Francuske. Tu su naravno i kup takmičenja, poput španskog Kupa kralja, kao i srpskog Kupa Radivoja Koraća. Košarka je svuda oko tebe.

Tiket 0
Moji Tiketi 0
Keš -
Bonus -
Singlovi
Tiket
Sistem
Uplata
100.00 RSD
Kvota
-
Maksimalna Isplata
0
Uplata
-
+