Lucky Six (Laki Six) u MeridianBet kladionici

1
9
17
25
33
41
2
10
18
26
34
42
3
11
19
27
35
43
4
12
20
28
36
44
5
13
21
29
37
45
6
14
22
30
38
46
7
15
23
31
39
47
8
16
24
32
40
48
Izaberite boju prve kuglice
Odustani
U prvih 5
Sve boje
Potvrdi
Prvi broj 24.5
Manje
1.90
Više
1.90
Zbir prvih pet OU 122.5
Manje
1.90
Više
1.90
Prvi broj Par/Nepar
Par
1.90
Nepar
1.90
Prvih 5 više Par/Nepar
Par
1.90
Nepar
1.90

Lucky Six (Laki Six) u MeridianBet kladionici

Lucky Six (Laki Siks) je jedna ultra zanimljiva, dinamična i popularna igra koja poslednjih godina osvaja svet. Cilj igre je pogoditi brojeve koji se nasumično izvlače iz bubnja.

Sve veći broj kladionica ovu igru ubacuje u svoju ponudu, jer je laki six igra koja može doneti veoma veliku zaradu za svega nekoliko minuta.

Probaj klađenje na Lucky Six online u MeridianBet kladionici i napravi svoju dobitnu kombinaciju koja će ti doneti veliki dobitak u što kraćem roku. Prati laki six uzivo i nadaj se dobitku.

Možeš se kladiti na broj prvog broja, na njegovu boju, na zbir prvih pet brojeva, kao i na to da li će prvi broj biti paran ili neparan. Nudimo ti mnogo opcija i načina na koje možeš da kombinuješ svoje omiljene brojeve i za svaku igru dobijaš najbolju kvotu.

Spremi svoje omiljene brojeve i dođi da se zajedno zabavimo, jer ova igra to jeste – jedna velika zabava i atraktivna igra koju svi vole.

Šansa za dobitkom je velika i to je draž ove igre što u startu imaš dobre šanse.

Pored nje, u Meridianbet kladionici možeš probati i druge online slot igre. Okušaj se u Live dealer igrama ili u Texas Holdem Pokeru. Pronađu svoju omiljenu igru i zavrti točak sreće.

Lucky six pravila: Šta je Lucky Six?

Laki Six je igra koja je slična lotou. Radi se o jednoj vrlo brzoj igri koja može doneti zaradu za veoma kratko vreme.

Veoma je lako naučiti Lucky Six pravila. Cilj igre je da tvoji brojevi budu izvučeni tokom jednog izvlačenja.

U bubnju se nalazi 48 brojeva od 1 do 48. Tokom svakog laki siks uzivo izvlačenja bubanj nasumično izbacuje 35 brojeva i tvoja kombinacija je dobitna ukoliko se tvoji brojevi nađu među tih 35 izvučenih.

Svaki igrač igra šest brojeva i pogođena kvota i eventualni dobitak zavise od pozicije na kojoj je poslednji broj izvučen.

Prosto rečeno, cilj je da svih šest brojeva sa tvog listića bude što pre izvučeno.

Primera radi: kvota na poslednjem broju je 1. Ukoliko se desi da tvoj poslednji broj bude izvučen na kraju kao 35-i tvoja uplata biće pomnožena sa kvotom jedan.

Ukoliko se pak desi da tvojih šest brojeva bude izvučeno na startu među prvih 6 brojeva, ukupna kvota je astronomskih 26,000! Što ranije pogodiš poslednji broj kvota se uvećava.

Svako polje u sebi ima kvotu i računa se ona kvota na kojoj je izvučen poslednji broj. Ona se množi sa uplatom.

Izvlačenja su takođe veoma brza i Lucky six live ide na se na svakih pet minuta pa tako nećeš puno čekati do novog kola.

Svaki igrač ima velike šanse pre početka izvlačenja, jer, kao što smo pomenuli, u bubnju se nalazi 48 kuglica i prilikom svakog izvlačenja izvlači se njih 35. Što znači da bubanj ne izbacuje samo 13 kuglica tokom izvlačenja.

Moraš priznati da su to zaista dobre šanse.  

Lucky Six brojevi

Lucky six brojevi svrstani su u osam različitih boja. Svaka boja sadrži šest brojeva. Laki six brojevi su podeljeni na sledeći način:

 • Crvena – od 1 do 8
 • Braon – od 2 do 42
 • Zelena – od 3 do 43
 • Plava – od 4 do 44
 • Roze – od 5 do 45
 • Ljubičasta – od 6 do 46
 • Žuta – od 7 do 47
 • Narandžasta – od 8 do 48

Iskusni Lucky Siks igrači čim ugledaju boju znaju otprilike koji broj izlazi. Isto tako i kada čekaju određeni broj znaju koje boje je ta kuglica.

Vremenom će i za tabe postati lako da zapamtiš sve boje i da ih povezuješ sa brojevima. Na taj način možeš povezivati svoje omiljene brojeve sa omiljenom bojom i praviti kombinacije.

Lucky six boje se brzo uče. Ne sumanjemo da ćeš vremenom potpuno saladati lucky 6 online i držati sve boje u malom prstu.

Lucky six kombinacije


Klađenje na Lucky Six donosi ti mogućnost igranja beskonačno kombinacija. Na jednom tiketu možeš imati koliko god želiš kombinacija. Jedan broj možeš ponoviti na više tiketa. I imaš neograničenu slobodu da kombinuješ brojeve i sastavljaš koliko želiš kombinacija u nadi da ćeš pronaći onu dobitnu.

Takođe, na raspolaganju ti je klađenje nekoliko ruka unapred. Ukoliko ne želi da svaki put menjaš kombinaciju već imaš onu za koju veruješ da je dobitna, možeš je uplatiti nekoliko ruka unapred i mirno pratiti laki 6.

Lucky Six sistem


Sistemi su veoma popularni u sportskom klađenju bilo o kom sportu da se govori. Sistemi su nezaobilazni i kod brojeva.

Lucky Six sistem omogućuje ti da odigraš do 10 brojeva i imaš mogućnost da neki promašiš.

Možeš igrati 7, 8, 9 ili 10 brojeva, ali kod svakog moraš pogoditi minimum šest, što znači da su sistemi sledeći: 6/7, 6/8, 6/9 i 6/10. Svaki sistem ima određen broj kombinacija.

Broj kombinacija je sledeći:

 • 6/7 – 7 kombinacija
 • 6/8 – 28 kombinacija
 • 6/9 – 84 kombinacije
 • 6/10 – 210 kombinacija


Lucky Six rezultati

U svakom periodu dana određeni brojevi češće, a neki ređe izlaze. Zato je bitno ispratiti nekoliko prethodnih izvlačenja pre sastavljanja kombinacije kako bi imao bolji uvi koji brojevi su popularni trenutno i najčešće bivaju izvučeni.

Iz tog razloga Lucky Six rezultati su veoma važni. Možeš pronaći poslednja izvlačenja i videti koja boja najčešće izlazi, da li je tvoja kombinacija već izvučena ili da li tvoji brojevi izlaze u ovom delu dana.

Isprati poslednja izvlačenja i uz pomoć njih napravi najbolju kombinaciju kako bi što lakše došao do dobitka.

Vrati se na vrh