Klađenje na Košarku u Kini - Meridian Online Kladionica

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Košarka
Pobednik (uklj.OT )
1
2
Ukupno (uklj.OT)
Manje
O/U
Više
Hendikep (uklj. OT)
1
Hendikep
2
CBA Liga
5159
11:35
19.04.
Kina - CBA Liga
Xinjiang Flying Tigers
Guangzhou Loong Lions
1.14
4.70
1.83
201.5
1.81
1.85
-11.50
1.85
0965
11:35
19.04.
Kina - CBA Liga
Zhejiang Golden Bulls
Shanghai Sharks
1.18
4.10
1.83
209.5
1.81
1.81
-10.50
1.83
WCBA Liga - Žene
0980
11:30
19.04.
Kina - WCBA Liga - Žene
Sichuan Jinqiang Blue Whale (W)
Inner Mongolia BC (W)
1.40
2.46
1.79
162.5
1.78
1.77
-4.50
1.87

Kineska košarka - Rezultati, kvote i klađenje


Iako zvuči čudno, kineska košarka je dobrom delu kladioničara jako interesantna za klađenje. Izuzetak nisu ni naši igrači.
Kladi se i ti na kinesku košarku i osvoji velike dobitke.
Kina i košarka nisu reči koje često možete čuti u istoj rečenici. Međutim, ovaj sport je u Kini doživeo veliki rast popularnosti.
Najviše udela u tome ima bivši kineski košarkaš, Jao Ming. On je nepunih 10 godina igrao u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, u NBA ligi.
Sa svojih 2m i 29cm visine, postao je glavna atrakcija u svetu i u Kini. U najvećoj meri je zaslužan za veliko interesovanje za košarkom u ovoj zemlji.
Jao Ming sada obavlja funkciju predsednika kineske košarkaške lige i dodatno utiče na razvoj kineske košarke. Poslednji podaci kažu da u Kini postoji 300 miliona aktivnih košarkaša.
Kineska košarkaška liga (CBA) je glavna liga u Kini. Upravo se na tu ligu najviše i klade naši igrači.
Uz Meridianbet online kazino i ti možeš postati jedan od njih i kladiti se na kinesku košarku.
Zbog ujednačenosti timova u CBA ligi nema jasnih favorita. Ta ujednačenost se najbolje ogleda u kvotama koje su poprilično visoke.
Upravo su te darežljive kvote glavni razlog što se veliki broj naših igrača odlučuje za klađenje na kinesku košarku.
Kineska košarka je dodatno dobila na popularnosti nakon Svetskog prvenstva u košarci 2019. godine, koje se održavalo baš u Kini. Oni su na tom prvenstvu zauzeli 24 mesto.


Kina - košarka klađenje UŽIVO


Dani kada si morao da uplaćuješ tikete direktno u kladionici su davna prošlost. Razvojem novih tehnologija, čitav taj proces je znatno olakšan.
Sada svoje tikete možeš uplaćivati gde god se nalaziš i u svakom trenutku. To znači da se možeš kladiti čak i ako je meč počeo i to iz svoje omiljene fotelje kod kuće.
Jedini “uslov” je da se sa svog smartfona, laptopa ili tableta uloguješ na našu platformu i napraviš nalog. Nakon toga je sve poprilično jednostavno.
Opcija koju većina igrača voli da koristi jeste klađenje uživo. Uz pomoć nje se možeš kladiti dok meč uveliko traje.
Zamisli situaciju da tvoj omiljeni tim iz kineske košarkaške lige gubi. Ostalo je svega nekoliko minuta do kraja meča ali ti i dalje veruješ u preokret svog tima.
Uz opciju klađenje uživo, možeš se kladiti da će na kraju tvoj tim pobediti. A ukoliko pogodiš, očekuje te veliki dobitak.
Možeš se čak i kladiti koji će tim dobiti sledeću četvrtinu ili koliko će poena biti postignuto u svakoj četvrtini.
A najbolje od svega je što se možeš kladiti na poene igrača, odnosno, koliko će poena određeni igrač postići.
To je česta opcija naših članova i deo je standardne Meridianbet ponude.
Sve ovo je na na samo par klikova od tebe bez obzira na to da li se kladiš na kinesku košarku ili bilo koji drugi sport ili ligu.


Podaci te mogu približiti dobitku - Iskoristi ih!


U današnje vreme sport bez statistike se ne može zamisliti. Statistički podaci su neizostavan deo svakog sporta pa tako i košarke.
Svaki podatak može biti razlika između dobitka i gubitka. Pre svake opklade jako je bitno upoznati se sa statistikom timova na koje želiš da se kladiš.
Nekad je do svih tih podataka jako teško doći, ali Meridianbet se potrudio da ti sve statističke podatke dostavi kao na tacni.
Ukoliko želiš da se kladiš na kinesku košarku ili neki određeni tim iz njihove lige, imaćeš pristup raznim informacijama koje te mogu približiti dobitku.
Svi rezultati kineskih timova, njihova forma, učinak kod kuće i u gostima - sve to se nalazi na jedan klik od tebe.
Uz Meridian možeš saznati i kakva je forma košarkaša, prosečan broj poena i asistencija po utakmici i mnogo drugih stvari.
Nema sumnje da ti svi ovi podaci mogu pomoći da dođeš do željenog dobitka.
Na tebi je jedino da se registruješ na meridianbet.rs, odabereš parove, odrediš ulog i klađenje na kinesku košarku može da počne.

Vrati se na vrh