VTB Liga - Košarka - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Košarka
Pobednik (uklj.OT )
1
2
Ukupno (uklj.OT)
Manje
O/U
Više
Hendikep (uklj. OT)
1
Hendikepi
2
Evropa - VTB Liga
2392
12:00
25.03.
Evropa - VTB Liga
BC Nizhny Novgorod
MBA Moscow
1.19
4.20
1.85
154.5
1.85
1.86
-9.50
1.84
2674
14:00
25.03.
Evropa - VTB Liga
Avtodor Saratov
Parma Permsky Kray
1.34
3.00
1.88
162.5
1.82
1.87
-6.50
1.83

VTB Liga – Klađenje – Kvote i Rezultati


Klađenje na jednu od najjačih evropskih košaršakških liga ti je na dohvat ruke. 
Kladi se na VTB Ligu i osvoji vredne nagrade.
VTB Liga iz sezone u sezonu postaje sve ozbiljnije takmičenje, a u njoj učestvuju klubovi iz više zemalja Evrope. Pored ruskih klubova, učestvuju i klubovi iz Poljske, Kazahstana, Litvanije i Belorusije.
Pored sjajnih reprezentativaca iz velikih evropskih košarkaških reprezentacija, igrački kadar u ovom takmičenju je sastavljen i od solidnog broja mladih američkih igrača koji ovom takmičenju daju dodatnu dozu atraktivnosti i uzbuđenja.
Zato iskoristi sjajne kvote na VTB Ligu u našoj online kladionici i obezbedi sebi izvor nepresušne zabave.
Uz sve to, na našem sajtu možeš da ispratiš i sve rezultate VTB Lige, čak i dok su utakmice još uvek u toku i na taj način budi informisan o svim dešavanjima u ovom takmičenju.


Kladi se uživo na VTB Ligu


Odavno su prošli dani kada si svoje tikete morao da uplaćuješ direktno u kladionici i to pre početka mečeva. Sada to možeš da uradiš u svakom trenutku, gde god da se nalaziš.
Sve što je potrebno je da sa svog mobilnog telefona ili računara posetiš naš sajt, napraviš nalog na našoj platformi, izabereš parove na koje želiš da se kladiš, odrediš uplatu i zabava može da počne.
I sve to čak iako je do kraja meča ostalo svega nekoliko minuta.
Ako veruješ u preokret tima koji gubi sa deset poena razlike 4 minuta pre kraja meča, podrži ih kladeći se uživo na VTB Ligu i budi korak ispred svih kada se desi preokret koji si predvideo.
Predvidi i koji će tim da dobije sledeću četvrtinu, ili koliko će poena ukupno biti postignuto.
A ono što takođe možeš da iskoristiš je i naša ponuda klađenja na poene igrača.
I sve to ti je na dohvat ruke, na samo par klikova od tebe.


Iskoristi Svaki Podatak


Statistika je bitan deo današnje košarke, a na našem sajtu možeš da dođeš do ogromne količine statističkih podataka koje možeš da iskoristiš na koji god način želiš i tako šanse za tvoj eventualni dobitak značajno povećaš.
I u košarci kao i u fudbalu domaći teren može puno da znači, zato isprati koje ekipe igraju bolje kod kuće a koje u gostima jer to može da bude od presudnog značaja, pogotovo u plejofu.
Proveri i liste povređenih ili suspendovanih igrača, jer u košarci neigranje jednog igrača iz startne postave može da pravi veliku razliku na terenu.
Isprati i šuterske brojeve timova, vidi ko bolje šutira za tri poena a ko više voli da napada reket.
Broj asistencija po utakmici će ti otkriti koliko se timovi oslanjaju na timsku a koliko na individualnu igru, a broj skokova dozu agresivnosti i discipline da dobar odbranbeni posed privedu do kraja na pravi način.
Generalno, ako neki tim šutira bolje od 50 posto iz igre u nekoliko mečeva za redom, možda nije najbolja ideja da se kladiš protiv njih jer se obično takvi mečevi završavaju pobedama tih timova.


VTB Liga – Meridian Specijali


Osim klađenja uživo na VTB LiguMeridian ti nudi priliku da se oprobaš i u raznim specijalima. Možeš da se kladiš na igrače, tačnije da predvidiš budućeg MVP-a ovog takmičenja i svoje poznavanje košarke staviš na pravi test.
Možeš da se kladiš i na trenera za kojeg misliš da će sledeći da dobije otkaz, ili budi hrabar pa se kladi na klub čije su šanse za usvajanjem VTB Lige male i tako svoj potencijalni dobitak učini još većim.
Naravno, tu je i klađenje na učinak igrača što definitivno ne treba da propustiš.

Vrati se na vrh