ACB Liga - Španija - Košarka - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Košarka
Pobednik (uklj.OT )
1
2
Ukupno (uklj.OT)
Manje
O/U
Više
Hendikep (uklj. OT)
1
Hendikepi
2
Španija - ACB Liga
3110
19:00
06.06.
Španija - ACB Liga
Real Madrid
Club Joventut Badalona
1.12
5.40
1.85
166.5
1.85
1.84
-11.50
1.87
0950
19:00
07.06.
Španija - ACB Liga
FC Barcelona
CB Malaga
1.14
4.80
1.84
161.5
1.83
1.83
-10.50
1.84

Španska ACB Liga – Rezultati i KvoteZa sve ljubitelje vrhunske košarke MeridianBet u svojoj bogatoj ponudi ima i mečeve španske ACB lige.
Španska košarkaška liga je najkvalitetnije nacionalno košarkaško prvenstvo u Evropi.
U ovom takmičenju nastupaju velikani evropske i španske košarke kao što su Barselona, Real Madrid, Valensija, Huventut, Unikaha i mnoge druge. Pored svog izuzetnog kvaliteta, ACB liga je i jedno od najgledanijih košarkaških takmičenja na svetu. Prosek od oko 7000 gledalaca po meču je svrstavaju u sam vrh sportova koji se igraju u zatvorenom prostoru.
Najtrofejniji klubovi u španskoj košarkaškoj ligi su Barselona sa 15, Real Madrid sa 13, Baskonia sa 4 i Huventut sa 2 titule prvaka.
Ono što ovom takmičenju daje dodatno uzbuđenje su i kompetitivne kvote koje nudimo svim igračima.
A pored toga, na našoj platformi možete da pratite i rezultate ACB lige, čak i uživo. Takođe imate i potpuni uvid u stanje na tabeli u svakom trenutku.Kladi se uživo na ACB Ligu


Naša online sportska kladionica vam nudi mogućnost da se kladite na mečeve ACB lige uživo.
Više ne morate da uplaćujete svoje tikete pre početka mečeva. Sada to možete da uradite u bilo kojem trenutku gde god da se nalazite.
Sve što je potrebno je da posetite naš sajt, napravite nalog, odredite uplatu i parove na koje želite da se kladite i zabava može da počne.
Klađenje uživo je odlična opcija ako veruješ da neki tim koji gubi sa desetak poena razlike nekoliko minuta pre kraja meča može da preokrene rezultat i izađe kao pobednik.
Ako možeš da „nanjušiš“ takav preokret svog omiljenog kluba iz Španije, podrži ih kladeći se uživo na ACB ligu.Uvećaj Svoj Dobitak Koristeći Statitiku


MeridianBet ti pomaže da dođeš do željenih nagrada. Svim igračima nudimo ogromnu količinu statističkih podataka kojoj mogu da pristupe na našoj platformi i na taj način donesu najbolju odluku na koga da se klade.
Obrati pažnju na forme igrača, ali i timova na koje planiraš da se kladiš. Isprati sve prethodne mečeve, rezultate mečeva, liste povređenih igrača.
Saznaj ko su najbolji asistenti ekipa a koji igrači su najviše u ulozi košgetera.
Takođe povedi računa i o ofanzivnim i defanzivnim sposobnostima svake ekipe. U košarci je to jako važno, pogotovu u međusobnim duelima.
Podataka je mnogo, a svaki detalj u rangu takmičenja kao što je španska košarkaška liga može da bude presudan.
Zato isprati tabele i rezultate ACB lige i svoj put do eventualnog dobitka učini još lakšim.ACB Liga – MeridianBet Specijali


Osim klađenja na mečeve ACB lige možeš da se oprobaš i u raznim specijalima koje nudimo. Možeš da se kladiš na igrače, tačnije možeš da predvidiš ko će od igrača biti najkorisniji u prvenstvu za tu sezonu tj da postane MVP.
Takođe možeš da predvidiš i ko će od trenera sledeći da izgubi posao.
A možeš i da budeš hrabar pa da predvidiš tim koji je pre početka sezone imao male šanse da dođe do titule prvaka i tako iznenadiš sve.
A tu je i dobro poznato klađenje na učinak igrača na koje možeš da se kladiš iz kola u kolo.Kladi se na Ostala Košarkaška Takmičenja


U našoj sportskoj kladionici vas čeka ogroman izbor košarkaških takmičenja na koja možete da se kladite. Tu je već pomenuta ACB liga, a pored nje nudimo još i mečeve iz NBA lige, turske lige, nemačke lige, grčke lige i mnogih drugih.
Ne zaboravite da nudimo i mečeve iz najvećih evropskih klupskih košarkaških takmičenja kao što su Evroliga i Evrokup.
I ono što je najbolje, sve to je na samo par klikova od tebe.

Vrati se na vrh