Portugal - Kvote - Klađenje

Primeira Liga

Klađenje na portugalski fudbal

Kladi se i ti na portugalski fudbal. Budi deo Primeire lige, Lige Pro i Kupa Portugala i pokaži svoje poznavanje tamošnjeg fudbala. Portugalske fudbalske lige sadrže neke od velikih evropskih klubova pa stoga ne čudi njegova popularnost na svim meridijanima.

Iskoristi svaki podatak

Meridian ti pomaže da ostvariš svoj dobitak. Prati portugalski fudbal na našem sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala, ali i statističke podatke. Obrati pažnju ko je u formi i koji tim ima najviše povređenih igrača. Sve to bi moglo da utiče na tvoj mogući dobitak. Isprati sve prethodne rezultate timova na koje se kladiš, statistiku mečeva i strelce postignutih golova. U portugalskom fudbalu svaki detalj je presudan i zato uvek budi u toku.

Kladi se uživo na portugalski fudbal

Više ne moraš da sve svoje tikete uplatiš pre početka meča. Meridian ti ostavlja mogućnost da se kladiš na utakmice Primeire, Lige Pro i Kupa Portugala u svakom trenutku, bez obzira da li je meč počeo ili ne. Dovoljno je da budeš na našem sajtu i ostaviš uplatu na željenu igru, čak iako je do kraja meča ostalo nekoliko minuta. Biraj koji tim će sledeći postići gol, koliko golova će biti ukupno postignuto kao i ko će biti strelac narednog gola. Sve to ti je na dohvat ruke, na samo jedan klik od tebe - Fudbal uživo klađenje..

Kladi se na sva portugalska takmičenja

Primeira predstavlja krem portugalskog fudbala, ali mi ti dajemo opciju da se kladiš i na ostala portugalska takmičenja. Pored njihovog najvišeg ranga, tu je i drugi rang takmičenja, Liga Pro, kao i Kup Portugala. U ovom kup takmičenju se nadmeću svi najveći portugalski klubovi, a tu su i mečevi Liga kupa. Pred tobom je veliki izbor, a treba samo da izabereš.

Najveća ponuda igara

Osim klađenja uživo, možeš da se oprobaš u raznim specijalima. Predvidi ko će osvojiti titulu u Primeiri ili dokaži znanje iz drugih liga.

Vrati se na vrh