Holandija - Fudbal - Kvote

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Prva Liga Eredivisie
3633
14:30
25.05.
Holandija - Prva Liga Eredivisie
FC Emmen
NAC Breda
2.65
3.60
2.43
2.31
2.50
1.57
1.51
1.81
2.65
0281
18:00
25.05.
Holandija - Prva Liga Eredivisie
Excelsior Rotterdam
ADO Den Haag
1.87
3.85
3.60
Nedostupna
-
-
-

Klađenje na holandski fudbal

Kladi se i ti na holandski fudbal. Budi deo Eredivizije, Erste divizije i KNVB kupa i pokaži svoje poznavanje tamošnjeg fudbala. Holandske fudbalske lige sadrže neke od velikih evropskih klubova pa stoga ne čudi njegova popularnost na svim meridijanima.

Iskoristi svaki podatak

Meridian ti pomaže da ostvariš svoj dobitak. Prati holandski fudbal na našem sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala, ali i statističke podatke. Obrati pažnju ko je u formi i koji tim ima najviše povređenih igrača. Sve to bi moglo da utiče na tvoj mogući dobitak. Isprati sve prethodne rezultate timova na koje se kladiš, statistiku mečeva i strelce postignutih golova. U holandskom fudbalu svaki detalj je presudan i zato uvek budi u toku.

Kladi se uživo na holandski fudbal

Više ne moraš da sve svoje tikete uplatiš pre početka meča. Meridian ti ostavlja mogućnost da se kladiš na utakmice Eredivizije, Erste divizije i KNVB kupa u svakom trenutku, bez obzira da li je meč počeo ili ne. Dovoljno je da budeš na našem sajtu i ostaviš uplatu na željenu igru, čak iako je do kraja meča ostalo nekoliko minuta. Biraj koji tim će sledeći postići gol, koliko golova će biti ukupno postignuto kao i ko će biti strelac narednog gola. Sve to ti je na dohvat ruke, na samo jedan klik od tebe - Fudbal uživo klađenje.

Kladi se na sva holandska takmičenja

Eredivizija predstavlja krem holandskog fudbala, ali mi ti dajemo opciju da se kladiš i na ostala holandska takmičenja. Pored njihovog najvišeg ranga, tu je i drugi rang takmičenja, Erste divizija, kao i KNVB kup. U ovom kup takmičenju se nadmeću svi najveći holandski klubovi. Pred tobom je veliki izbor, a treba samo da izabereš.

Najveća ponuda igara

Osim klađenja uživo, možeš da se oprobaš u raznim specijalima. Predvidi ko će osvojiti titulu u Erediviziji ili dokaži znanje iz drugih liga.

Vrati se na vrh