Škotska - Fudbal - Kvote - Rezultati

Premier Liga

Škotski  fudbal - Klađenje


Fudbal se u Škotskoj igra skoro koliko i u Engleskoj. Svoju ligu su Škoti osnovali još davne 1892. Poznati su po veoma čvrstoj igri sa jako izraženim odbrabenim karakteristikama.
Bilo da je u pitanju reprezentacija Škotske ili klubovi iz njihove lige, niko se ne raduje kada mora da igra protiv njih. Svi znaju da će to biti jako teška utakmica.
Poznata imena iz sveta fudbala dolaze iz ove zemlje. Pre svega legendarni igrač i trener Bil Šenkli, zatim Keni Dagliš i Stiv Klark i aktuelni igrači Deren Flečer i Endru Robertson.
Ako si fan Škotske, obradovaće te podatak da Meridian nudi najprimamljivije kvote za škotski fudbal. Uz razne kombinacije i specijale možeš doći do velikih nagrada.
Na našim stranicama možeš pratiti rezultate škotskih fudbalskih mečeva. Možeš čak pratiti i mečeve uživo i na taj način biti u toku u svakom trenutku.


Uživo klađenje na škotski fudbal


Nekada su ljudi čekali u redu da uplate svoj tiket. Često se dešavalo da tokom tog čekanja meč počne i onda propadne šansa za dobitkom.
Ti dani su sada već daleka prošlost. Ne samo da ne moraš više ići do kladionice da uplatiš tiket već možeš da se kladiš čak i ako meč počne.
U Meridianu je klađenje uživo dostupno i za škotski fudbal. Ako imaš “osećaj” da će tvoj omiljeni škotski tim preokrenuti rezultat na kraju, kladi se i uživaj u dobitku.
Mogućnosti sa klađenjem uživo su neograničene. Možeš se kladiti i ko će biti strelac sledećeg gola ili koliko će ukupno golova biti na kraju utakmice.
Sve zavisi od tebe i tvog izbora. Jedini uslov za to je da se registruješ na meridianbet.rs i klađenje uživo na škotski fudbal može da počne.


Svaki podatak je korak bliže dobitku


Meridian pomaže svojim igračima da dođu do velikog dobitka.
Svi već znaju koliko veliki udeo u sportu ima statistika. Analiza statističkih podataka može dosta da pomogne pre odigravanja tiketa.
Na taj način možeš da uočiš neki trend koji je karaterističan za određenu ekipu. To, na primer, može biti prosek od 3 gola po meču. Kod ekipe sa takvom statistikom nije loše odigrati na ukupan broj datih golova.
Obrati pažnju na formu ekipa na koje želiš da se kladiš kao i na spremnost njihovih najboljih igrača. Svaki detalj može uticati na konačan ishod meča.
Isprati najbolje timove iz škotske Premier Lige, rezultate kao i stanje na tabeli. Saznaj hoće li Rendžers opet biti šampion ili će Seltik iznenaditi? 
Ako imaš svog favorita poseti Meridianbet, registruj se, odredi ulog i obavi opkladu. U samo par klikova tvoje klađenje na škotski fudbal može da počne već sad.

Vrati se na vrh