Virtualne Igre

VIRTUALFOOTBALL CUP
EUROLEAGUELEGENDS
VirtualFootball
InstantFootball
InstantGreyhounds
InstantHorses
InstantSpeedway
InstantTrotting
VirtualRacing
VirtualTennis

Virtualne igre - KlađenjeUz Meridianbet online kladionicu kladi se na ogroman broj virtualnih igara.
Poseti nas i obogati svoje iskustvo u klađenju sa najpopularnijim virtualnim sportovima na koje možeš da se kladiš.
Najbolje od svega je što ti je klađenje na virtualne igre dostupno 24 sati dnevno, svakog dana u nedelji, 365 dana u godini. To znači da se možeš kladiti kad god poželiš.
Opcije za klađenje su iste kao i kod klađenja na realne stvari. Imaš razne mogućnosti za klađenje na krajnje ishode, a na tebi je da odabereš najbolje i doneseš sebi dobitak.
Možeš se kladiti na tačan rezultat, na krajnji ishod meča ili trke, ko će postići sledeći poen ili gol i slične stvari.
Ono što je interesantno je da za razliku od pravih sportova i disciplina, virtualne igre sa sobom nose veliki faktor nepredvidivosti.
Zbog toga ne postoji neki poseban način ili specijalna formula koja bi ti omogućila dobitak već sve pretežno zavisi od sreće.
Ali s obzirom na to da su nagrade izuzetno velike, dobar deo naših igrača se odlučuje za klađenje na virtualne igre.
I ti možeš biti jedan od njih i uz samo par klikova na našem web sajtu obezbediti sebi neizmeran izvor zabave.Šta su virtualne igre?


Veliki broj ljudi nema predstavu šta su virtualne igre. Dobar deo njih i dan danas ima dilemu da li se kaže virtualni ili virtuelni?
U suštini, pravilno je govoriti i jedno i drugo jer prvo za koren koristi latinsku reč, a druga francusku.
Mi ćemo se držati prvog oblika jer je rasprostranjeniji. A sad da pređemo na prvo pitanje, šta su to virtualne igre?
Virtualne igre predstavljaju igre na koje se možeš kladiti na krajnji rezultat nekog meča, trke i slično.
Za razliku od realnosti ovde ishod zavisi od veštačke inteligencije i generatora slučajnih brojeva (RNG - Random Number Generator)
Ovim stvarima se ne može manipulisati i svaki kreator igara garantuje na apsolutnu ispravnost i nezavisnost ovih generatora brojeva.
To znači da su virtualne igre najsigurniji izbor za klađenje jer je nameštanje ishoda nemoguće. Zbog ovoga se veliki broj igrača odlučuje za klađenje na ove igre.
Najčešće se virtualne igre poistovećuju sa virtualnim sportom jer su igre na koje se igrači najviše klade fudbal, košarka, tenis, stoni tenis, trke konja i pasa, a to su u suštini sportske discipline.
Ova vrsta klađenja nije poznata širokoj javnosti ali veoma brzo postaje popularna zbog svoje transparentnosti, dostupnosti i zabave koju sa sobom nosi.
Oprobaj se i ti u klađenju na virtualne igre već sada i možda ti se, kao i većini igrača, svidi na prvo igranje.Virtualni sportovi


Već smo napomenuli da se uvek pomisli na virtualne sportove kada se kaže virtualna igra. Takođe smo rekli da su fudbal, košarka, tenis, konjičke i trke pasa, virtualni sportovi na koje se naši igrači najviše klade.
Virtualni sportovi donose osećanja realne sportske zabave i nalete adrenalina kombinujući ih sa savršenstvom moderne tehnologije koja ti omogućava skroz realne simulacije mečeva.
Postoje neke razlike između stvarnih sportskih dešavanja i virtualnih sportova. Prvenstveno to je dužina trajanja mečeva. Virtual sport obično traje mnogo kraće nego pravi.
Mečevi ili trke se odvijaju jedni za drugim i to uz minimalne pauze od svega nekoliko sekundi.
Uzmimo za primer fudbal. U stvarnom životu jedna sezona traje skoro 10. U virtualnom fudbalu sezona traje oko 2 i po sata.
Mečevi se odigravaju brzo uz simulaciju mečeva sa predivnom grafikom deluje kao da gledaš highlights neke zvanične utakmice.
Jedna zanimljivost koja je prati virtualni fudbal jeste da su performanse i forma virtualnih igrača u skladu sa performansama i formom tih istih igrača u stvarnom svetu.
Slična je situacija i sa ostalim sportovima. Sve naše virtualne igre se odlikuju izuzetnim grafičkim prikazima i “real time” podacima i karakteristikama.Virtuali koje Meridianbet nudi


Meridianbet online kladionica može da se pohvali sa najvećom ponudom virtualnih igara na tržištu.
Tu su pre svega već pomenuti fudbal koji osim utakmica na klupskom nivou nudi i mečeve reprezentacija u sklopu virtualnog Svetskog Prvenstva u fudbalu.
Sledeća je košarka sa svojim Euroleague Legends. Tu se možeš kladiti na najbolje Evroligaške mečeve koji mogu da postoje ali u virtualnom svetu.
Tu je onda i veliki broj različitih konjičkih trka. Postoji klađenje na regularne trke konja, zatim trka dvokolica, takmičenje u skokovima i mnogi drugi.
Sledeće su svakako trke pasa. Virtualni tkački psi, uz savršenu modernu grafiku, često deluju realnije nego pravi trkački psi na snimcima koje imamo.
Postoje naravno i moto trke kao i trke automobila. Isti princip klađenja važi za obe ove opcije kao i za navedene trke sa konjima ili psima.
Na kraju tu su virtualni tenis, stoni tenis, veliki broj virtualnog ruleta, tombola i grčkog kina. Sve u svemu ponuda je raznovrsna i veoma bogata.
Sve ti je dostupno i svemu možeš pristupiti u samo par klikova. Na tebi je da se odlučiš na neku od ovih igara i osetiš sve čari koje klađenje na virtualne igre nosi.
Ukoliko želiš da se oprobaš u tome, sve što treba da uradiš je da kreiraš nalog na Meridianbet platformi, odrediš željeni ulog, odabereš virtualni meč ili trku za klađenje i tvoja zabava može da počne.

Chat