LEB Oro - Španija - Košarka - Kvote - Rezultati

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Košarka
Pobednik (uklj.OT )
1
2
Ukupno (uklj.OT)
Manje
O/U
Više
Hendikep (uklj. OT)
1
Hendikepi
2
Španija - Druga Liga LEB Oro
0128
10:00
04.06.
Španija - Druga Liga LEB Oro
San Sebastian Gipuzkoa BC
CB Coruna
1.77
1.95
1.84
156.5
1.87
1.86
-1.50
1.84

Španska Liga LEB Oro - Klađenje u MeridianuŠpanija je jedna od najjačih reprezentacija u košarci. Oni su osvojii poslednje Svetsko prvenstvo u košarci 2019 godine.
MeridianBet ti pruža mogućnost klađenja na sve košarkaše lige i turnire širom sveta. Osim prve lige tu je i španska druga liga u košarci.
Liga LEB Oro nije toliko popularna kao ACB Liga (Prva košarkaška liga u Španiji), ali ima svojih aduta koji su najviše prepoznali kladioničari.
Ti aduti se ogledaju i jako visokim kvotama. Zbog toga je španska druga liga u košarci čest izbor velikom broju naših igrača.
I ti možeš biti jedan od njih. Sve što treba da uradiš je da posetiš naš vebsajt i kreiraš svoj nalog već danas.
Španska druga košarkaška liga je sačinjena od 18 klubova. Na kraju sezone tim koji je prvi na tabeli prelazi u prvu ligu dok se sledećih 8 bori za još jedno mesto koje vodi u prvu ligu.
Okosnicu većine timova čine igrači španskog porekla ali i veliki broj Amerikanaca. Verovatno svi oni sanjaju da pređu u prvu ligu i jednog dana zaigraju za Real Madrid ili Barselonu.
Kada je u pitanju ova španska liga, košarka koja se tu igra je napadački orijentisana. Zbog toga se u ovoj ligi ne kalkuliše previše već se uvek igra na koš više.


Španska Druga Liga u košarci - Klađenje uživo


MeridianBet svojim igračima nudi opciju klađenja uživo.
Klađenje uživo je dostupno za skoro sve sportove i lige na našem portalu. Španska Liga LEB Oro je jedna od njih.
Ova opcija je mnogo pomogla svim našim igračima. Dani kada se žurilo u kladionicu da bi uplatio tiket na vreme, su davna prošlost.
Sada ti je sve dostupno kao na dlanu. Dovoljno je da poseduješ smartfon ili laptop, da imaš pristup internetu i upoznaćeš se sa svim čarima Meridian online kladionice.
Uz klađenje uživo se možeš kladiti iako je meč već počeo.
Ukoliko tvoj omiljeni tim gubi, možeš da ga podržiš tako što ćeš se kladiti na njegovu pobedu. Ako pogodiš, čeka te veliki dobitak.
Možeš da se kladiš i na to koji će tim da dobije sledeću četvrtinu ili koji će igrač postići najviše poena.
Mogućnosti su bezbrojne a na tebi je da odabereš jednu od njih.
Na našoj platformi možeš naći veliki broj igara, bonusa i specijala. Sve to je na par klikova od tebe.


Iskoristi svaki podatak


Meridian ti može pomoći da što lakše dođeš do svog dobitka.
Statistika je jako bitna u današnjem sportu. Košarka i španska liga LEB Oro nisu izuzetak. Svaki statistički podatak je detalj koji te može približiti dobitku.
Iskoristi more informacija koje ti Meridian nudi i pronađi tim koji je u najboljoj formi. A onda se kladi na njega u sledećoj utakmici.
Od velikog broja podataka treba odabrati one koji su najrelevantniji. Na taj način možeš preciznije predvideti neki ishod.
Na našim stranicama možeš naći sve te podatke i za špansku košarku.
LEB Oro obiluje neizvesnim mečevima tako da ti statistika može pomoći da predvidiš ishod što bolje.
Tu možeš naći informacije o formi klubova, prethodnim rezultatima, najbolje šutere i asistente ekipa kao i dosta drugih stvari.
Na tebi je da sve informacije dobro analiziraš, sastaviš tiket i iskoristiš visoke kvote koje Meridian nudi za ovu ligu.
Ako želiš da budeš deo svega ovoga, sve što treba da uradiš je da se registruješ, odrediš ulog, odabereš parove na koje želiš da se kladiš i zabava može da počne.

Vrati se na vrh