Eredevisie - Holandska Prva Liga - Fudbal - Kvote

Sortiraj po:

Vreme & Datum
Liga

Vreme

1h
3h
Danas
3 dana
Sve
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Holandija - Prva Liga Eredivisie
0403
18:00
08.06.
Holandija - Prva Liga Eredivisie
Sparta Rotterdam
FC Twente Enschede
3.65
3.50
1.90
2.01
2.50
1.75
1.69
2.11
3.25
2460
16:00
11.06.
Holandija - Prva Liga Eredivisie
FC Emmen
Almere City FC
1.80
3.50
4.40
Nedostupna
-
-
-

Klađenje na Fudbal - Holandska Prva Liga - EredivisiePostani deo pobedničkog tima i kladi se na mečeve jedne od najatraktivnijih fudbalskih liga u Evropi, holandskoj prvoj ligi. Mečevi najboljeg fudbalskog prvenstva Holandije su ti na dohvat ruke, i zato iskoristi svoje poznavanje holandskog fudbala i svoj put do do eventualnih nagrada maksimalno olakšaj. Prati našu platformu i uvek budi u toku sa svim dešavanjima na terenima širom Holandije. Te će ti omogućiti da lakše predvidiš ishode svih mečeva holandske prve lige.

A ako si zaluđenik za fudbalom onda sigurno znaš da su holandski fudbalski klubovi neki od najboljih klubova za razvoj mladih igrača. I to su klubovi kao što su Ajaks, Feyenord i Az Alkmaar. Eredivizija je poznata u svetu po brzom, atraktivnom i napadačkom fudbalu što će pored odigranih tiketa i iščekivanja rezultata mečeva doneti dodatno uzbuđenje svim igračima koji hoće da se klade na holandsku prvu ligu.Prva Liga Holandije u fudbalu - Istorijat


Eredivizija je krem holandskog fudbala. Holandska prva liga nastala je davne 1956. godine, samo dve godine posle uvođenja profesionalizma u holandskom fudbalu. Za ovo takmičenje se smatra da je, istorijski gledano, jedno od najboljih takmičenja na svetu, a od sezone 2020 - 21 UEFA je Erediviziju rangirala kao sedmu najbolju fudbalsku ligu u Evropi.

Najviše nastupa u prvoj ligi Holandije ima legendarni golman Pim Doesburg i to čak 687, najviše golova je postigao Vili van der Kuijlen - 311. Na istoriju holandske prve lige najveći uticaj je ostavila velika trojka - Fejnord, Ajaks i PSV. To su jedina 3 kluba koja nikada nisu ispadala iz prve lige i oni su najviše uticali na razvoj holandskog reprezentativnog fudbala generalno.Holandska Prva Liga - Osvajači


U takmičenju učestvuje 18 klubova, a najuspešniji osvajač ovog takmičenja je AjaksM, i to čak sa 35 titula prvaka, a slede ga PSV Eindhoven sa 24 i Fejnord sa 15 titula prvaka Holandije.

Od ostalih klubova možemo da nabrojimo i HVV Den Hag sa 10 titula prvaka, Spartu iz Roterdama sa 6, i Az Alkmaar. sa dve titule prvaka. Klubovi koji dolaze iz holandske prve lige su do sada osvajali Ligu Šampiona 6 puta, i to Ajaks 4 puta, a PSV i Fejenord po jednom. Drugo najjače evropsko fudbalsko klupsko takmičenje, Ligu Evrope, holandski klubovi su osvajali 4 puta. Feyenoord 2 puta, a Ajaks i PSV po jednom.Kladi se uživo na Erediviziju


Odavno su prošli dani kada si morao da uplaćuješ svoje tikete direktno u kladionici i to pre početka mečeva, čekajući u redu. Sada to možeš da uradiš iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaziš. Sve što je potrebno je da posetiš naš sajt sa svog omiljenog uređaja i da izabereš željene parove i željenu uplatu i zabava može da počne. A ono što je najbolje od svega, ako veruješ u svoje poznavanje holandske prve lige možeš da predvidiš preokret na utakmici i to dok meč još uvek traje. Sve što treba da uradiš je da ispratiš stanje na tabeli na našem sajtu i da ispratiš sve rezultate holandske prve lige uživo i da pustiš svoje poznavanje holandskog fudbala da odradi posao.

Takođe, imaj u vidu da Meridian pruža najbolje kvote na klađenje uživo na holandski fudbal na tržištu, što znači da tvoj potencijalni dobitak može da bude najveći ako svoje tikete uplaćuješ uravo kod nas, u najvećoj online kladionici na ovim prostorima. Ako pratiš holandski fudbal sigurno znaš da pored svoje atraktivnosti obiluje i velikim preokretima kao i rezultatskim iznenađenjima koje nije lako predvideti. Zato budi u toku sa svim dešavanjima iz holandskog fudbala prateći naš sajt, saznaj sve o stanju na tabeli, rezultatima iz prethodnih kola kao i o budućem rasporedu mečeva i budi korak ispred svih sa svim ovim vrednim informacijama i svoj put ka eventualnim nagradama dodatno olakšaj.Tabela, rezultati, statistike


Meridian ti pomaže da dođeš do svog dobitka. Nudimo svim igračima ogromnu količinu statističkih podataka na našem sajtu kojoj mogu da pristupe u svakom trenutku i na taj način donesu najbolju odluku na koga da se klade. Pored tabele koju možeš redovno da pratiš i koju ažuriramo posle svakog kola na našoj platformi, prati i rezultate mečeva. Njih možeš da pratiš i uživo a ne zaboravi da možeš da iskoristiš i pomenute statističke podatke sa kojima možeš što lakše da predvidiš neko iznenađenje koje niko ne očekuje i tako svoj potencijalni dobitak dodatno uvećaš.

A ono što svakako ne bi trebalo da propustiš je da proveriš i statistike koje mogu dosta toga da ti otkriju pogotovu u direktnim duelima najvećih favorita. Bitan podatak je broj postignutih golova u sezoni, kao i broj primljenih golova. Obrati pažnju na to da li neki tim igra bolje kod kuće nego u gostima i da li ima sve svoje igrače na raspolaganju za određenu utakmicu. Ne zaboravi da baciš pogled i na eventualne povrede igrača, kao i forme najboljih strelaca i asistenata jer svi ti detalji mogu bitno da utiču na krajnji rezultat.Kladi se na sva ostala holandska fudbalska takmičenja


U našoj online kladionici pored holandske prve lige imaš opciju da se kladiš i na sva ostala fudbalska takmičenja iz Holandije. Eredivizija svakako jeste vrhunac holandskog fudbala, ali ako to ne zadovoljava tvoje fudbalske afinitete imaš još opcija na raspolaganju.

Pre svega imaj na umu holandsku drugu ligu i KNVB kup a ako ni to nije dovoljno, za tebe imamo i holandsku Erste diviziju. U ovim ostalim takmičenjima kvalitet fudbala možda nije na nivou holandske prve lige, ali svakako se igra izuzetno napadački, sa dosta trčanja i postignutih golova, tako da to može da bude prava opcija za tebe ako voliš da se kladiš na postignute golove.


Izuzetna ponuda igara


Pored klađenja uživo, na našem sajtu možeš da se kladiš i na razne specijale koje imamo u svojoj ponudi. Ako misliš da ti tvoje poznavanje holandskog fudbala dozvoljava da predvidiš sledećeg šampiona Eredivizije, ne oklevaj već preuzmi inicijativu i rizik a onda budi korak ispred svih kada se tvoje predviđanje ostvari.

Naravno, uvek postoji opcija da se kladiš i na najboljeg strelca za narednu sezonu i na taj način dodatno povećaš uzbuđenja koja generalno prate holandski fudbal tokom cele godine.

Vrati se na vrh